Human Capital

Senior Associate/Assistant Manager till BDO Uppsala

BDO är nu inne i en expansionsfas och vi söker nu efter en revisor för att axla rollen som Senior Associate alt. Assistant Manager beroende på din erfarenhet. Tjänsten är med placering på BDO’s kontor i centrala Uppsala.

På BDO finns en stark kvalitetsmedvetenhet där både kunden och medarbetaren står i fokus. Som medarbetare på BDO kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens i en stimulerande och öppen arbetsmiljö. För att skapa bästa service och leverans gentemot kund läggs stort fokus på varje individuell medarbetares utveckling och trivsel. Arbetsklimatet är prestigelöst och inkluderande där varje insats värdesätts. I Sverige har BDO 25st lokalkontor runt om i landet och ca 700 anställda. BDO Uppsala består av ett erfaret team och familjärt team om ca 30 personer. Här får du möjlighet att växa som revisor med varierande uppdrag nära kund i en granskningsledande roll. 

Hos BDO Uppsala blir du en del av ett familjärt bolag som präglas av engagemang, affärsmässighet och ansvarstagande.

 

 

Din utmaning

Som revisor hos BDO kommer du att arbeta med revisionen av kunders räkenskaper och förvaltning i en roll som granskningsledare. Kunderna är verksamma inom olika branscher och består av både mindre och medelstora bolag. Du kommer att planera revisionen tillsammans med dina kollegor samt ansvara för att revision och rådgivning till kund håller hög kvalité, vilket innebär slutavstämning och avrapportering till kund.

Endast din ambition kan sätta stopp för hur långt du går hos BDO, vi ser gärna sökande som har ambitionen att gå långt inom revisionen och på sikt bygga upp sitt eget kundnätverk.

 

 

Din bakgrund

• Utbildad civilekonom, eller motsvarande, med ca 2–4 års arbetslivserfarenhet ifrån revisionsfirma.
• Du har tidigare arbetat rådgivande gentemot kund och har självständigt arbetat med revisioner.
• Erfarenhet av eller intresse för att jobba med entreprenörer och kunder inom olika branscher.
• Som person ser vi gärna att du är van att arbeta i team och uppskattar en positiv miljö med stark kollegial sammanhållning. 
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

 

 

Din ansökan

BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital. Skicka in ditt CV för att ansöka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Tove Drangnell eller Mikael Schmidt 070 407 79 00.

 

 

Om företaget

BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi har haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

 

 

Kontakt

Tove Drangnell 
E-post: 
tove.drangnell@humancapital.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 20 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Senior Associate/Assistant Manager till BDO Uppsala