Human Capital

Senior Associate till BDO:s revisions-team

BDO är nu inne i en expansionsfas och vi söker nu efter en revisor som kan gå in och axla rollen som Senior Associate, tjänsten är med placering på det svenska huvudkontoret inne i Stockholm City. 

På BDO finns en stark kvalitetsmedvetenhet där både kunden och medarbetaren står i fokus. Som medarbetare på BDO kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens i en stimulerande och öppen arbetsmiljö. För att skapa bästa service och leverans gentemot kund läggs stort fokus på varje individuell medarbetares utveckling och trivsel. Arbetsklimatet är prestigelöst och inkluderande där varje insats värdesätts. I Sverige har BDO 20 lokalkontor runt om i landet och ca 600 anställda. BDO har ett brett tjänsteutbud och därmed kan de erbjuda sina kunder lösningar och rådgivning på många olika plan.  

Som revisor hos BDO kommer du att vara en del av ett familjärt bolag som präglas av engagemang, affärsmässighet och ansvarstagande.

Din Utmaning: 
Som revisor hos BDO kommer du att arbeta med revisionen av kunders räkenskaper och förvaltning. Många av uppdragen är internationella, vilket innebär samarbete med andra BDO-kontor runt om i världen. Kunderna är verksamma inom olika branscher och består av både mindre och större bolag. I vissa av uppdragen kommer du att vara granskningsledare och därmed arbeta nära kundansvarig. Du kommer att sätta ihop ett team, med rätt kompetens och erfarenhet, som du leder och ansvarar för. Du kommer att ha huvudansvaret för revisionsarbetet samt slutavstämning och avrapportering. I andra uppdrag kommer du att vara en del av ett revisionsteam. Är du intresserad eller har erfarenhet av att arbeta med finansiella företag, så har vi nu möjlighet att kunna erbjuda detta.

Din profil: 

  • Civilekonom med erfarenhet som revisor ifrån revisionsfirma med 2–4 års arbetslivserfarenhet och som nu vill ta nästa steg i karriären.
  • Du har erfarenhet att leda mindre revisionsteam 
  • Du har tidigare arbetat rådgivande gentemot kund och har självständigt arbetat med revisioner för mindre och större bolag.
  • Erfarenhet av eller intresse för att jobba med internationella uppdrag och kunder.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Erfarenhet eller intresse av att revidera bolag inom den finansiella sektorn är meriterande.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1521, så snart som möjligt intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Schmidt 070-415 85 13 eller Tobias Danielsson 08-546 992 60.

Om vår klient:
BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi har haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Senior Associate till BDO:s revisions-team