Human Capital

Rekryteringskonsult till Human Capital

Är du affärsdriven, har lätt för att bygga relationer och vill arbeta i en fartfylld bransch? Då kan rekryteringsbranschen och Human Capital vara rätt utmaning för dig. Som rekryteringskonsult hos oss blir du tilldelad mycket ansvar varför vi söker dig med stort eget driv och en stark vilja att lyckas i det du tar dig an.

Din utmaning

Som rekryteringskonsult hos Human Capital ansvarar du för alla delar i hela rekryteringsprocessen från första kontakten med både kandidat och kund. I din roll kommer du att ha daglig dialog med personer som kan vara intresserade av nya möjligheter samt på ett konsulterande sätt hjälpa kandidater med nästa kliv i karriären. Du förväntas att aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder.

Din bakgrund

• Akademisk examen inom Ekonomi, PAO, HR eller motsvarande
• Är orädd att ta en första kontakt via telefonsamtal
• Lösningsorienterad och service-minded
• Strävar efter att bygga långsiktiga relationer med potentiella och befintliga kunder och kandidater 
• Vi värdesätter att du är i handlingskraftig, prestigelös och har en positiv inställning
• Erfarenhet från försäljning
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Din ansökan

Känner du dig träffad av vår beskrivning? Ansök då redan idag med CV via ansökningslänken. Frågor om tjänsten besvaras av ansvariga rekryterare Anna Ekedorff på anna.ekedorff@humancapital.se eller 070 952 53 68.

Om företaget

Vad kan vi erbjuda dig? Du får arbeta tillsammans med ett drivet, kompetent och ambitiöst team om 10 personer som sitter i fina lokaler mitt i Stockholm City. Du kommer tillsammans med mer erfarna kollegor få lära dig hantverket bakom rekrytering och få följa med på kundmöten med chefer inom svenskt näringsliv. Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar inom ekonomitjänster sen 2006. Vi har både lång erfarenhet och ett brett närverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner. Vi arbetar mot 50 % av OMXS30 vilket innefattar företag inom bank, finans, industri, retail och tjänstesektorn men vi arbetar även mot mindre onoterade företag.

Sökord: Rekrytering Talent Aquisition Rekryteringskonsult Recruiter Recruiting Talent Management Konsultchef

Kontakt

Anna Ekedorffintern
E-post: 
anna.ekedorff@humancapital.se 
Tel: 070 952 53 68

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Rekryteringskonsult till Human Capital