Human Capital

Redovisningschef till framgångsrika ICA Försäkring

Vill du arbeta i en bred redovisningsroll på ett snabbväxande bolag? Vill du ta chansen och få stort ansvar i en föränderlig miljö, då är detta en roll för dig! Vi söker nu en engagerad och driven Redovisningschef som vill vara med och bygga Sveriges nya försäkringsbolag. Rapportering sker direkt till bolagets CFO och tjänsten är placerad på ICA Gruppens huvudkontor i Solna.

 

 

Din utmaning

Som Redovisningschef kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisningen och den finansiella rapporteringen i bolaget. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå i att:

• I nära samarbete med CFO ta fram managementrapportering, ekonomisk analys, KPI:er och finansiell planering. 
• Upprätta bokslut, försäkringsteknisk redovisning, skattedeklarationer, samt upprättande av årsredovisning, och arbeta mot bolagets externa revisorer. 
• Sköta rapportering till ICA Gruppen såväl som regulatorisk rapportering till Finansinspektionen. 
• Vidare ser vi att du utvecklar processer och rutiner i syfte att skapa en effektiv ekonomifunktion.

 

 

Din bakgrund

• Civilekonom eller motsvarande utbildning.
• Minst 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. 
• Bakgrund från revision är meriterande liksom tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen.
• Vad gäller personlighet är du en analytisk, driven och ansvarstagande person som drivs av möjligheten till att växa i takt med ett framgångsrikt och snabbväxande bolag.

 

 

Om företaget

ICA Försäkring är en uppstickare på försäkringsmarknaden som vill utmana de stora bolagen för att ge dig bättre försäkringar för dina pengar. ICA Försäkring som grundades 2015 är det snabbast växande försäkringsbolaget på konsumentmarknaden. Det senaste året ökade omsättningen med nästan 40% och idag har bolaget över 100 000 privatkunder.

 

 

Din ansökan

ICA Försäkring samarbetar i denna rekrytering med Human Capital. För att ansöka skickar du därför ditt CV med referens LJ/1551 till careers@humancapital.se, så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Linnea Jahnson på 072 077 76 81.

 

 

Kontakt

Linnea Jahnson

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Solna

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Redovisningschef till framgångsrika ICA Försäkring