Human Capital

Nyexaminerad ekonom eller personalvetare sökes

Är du affärsdriven, har lätt för att bygga relationer och vill arbeta i en fartfylld bransch? Då kan rekryteringsbranschen och Human Capital vara rätt utmaning för dig. Hos Human Capital blir du tilldelad mycket ansvar från start, arbetar mot alla svenska storbanker och försäkringsbolag samt har kontakt med kvalificerade ekonomer och chefer på de största svenska bolagen. Du är med och tillsätter tjänster som CFO, Redovisningschef samt Business och Financial Controller. Du kommer att driva dina egna affärer och försäljning samt bygga upp ett stort kontaktnät i Stockholm. Vi söker dig med starkt eget driv och vilja att utvecklas tillsammans med oss på Human Capital, www.humancapital.se.


Din utmaning
Hos Human Capital ansvarar du tillsammans med ditt team för alla delar av rekryteringsprocessen, från första kontakten med både kandidat och kund till tillsättning av tjänster. I din roll kommer du att ha daglig dialog med personer som kan vara intresserade av nya möjligheter samt på ett rådgivande sätt hjälpa kandidater med nästa steg i karriären. Du kommer att fördjupa relationen med befintliga kunder samt bearbeta potentiella kunder.


Din bakgrund
• Ambitiös och nyexaminerad ekonom eller personalvetare
• Vill arbeta deltid vid sidan av studierna och/eller tar snart examen och söker heltidsjobb till hösten 
• Har erfarenhet av försäljning, trivs i en kundnära roll och strävar efter att bygga långsiktiga relationer
• Driven, initiativtagande och självgående med en förmåga att planera ditt egna arbete
• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.


Din ansökan
Känner du dig träffad av vår beskrivning? Ansök då redan idag med CV via ansökningslänken. Frågor om tjänsten besvaras av HR Manager Anna Ekedorff på anna.ekedorff@humancapital.se eller 070-952 53 68.
#LI-DNI


Om företaget
Vad kan vi erbjuda dig? Du får arbeta tillsammans med ett drivet, kompetent och ambitiöst team om 13 personer som sitter i fina lokaler på Kungsgatan mitt i Stockholm City. Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi sedan 2006. Vi har både lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner. Vi arbetar mot 50 % av OMXS30 vilket innefattar företag inom bank, finans, industri, retail och tjänstesektorn men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.


Kontakt
Anna Ekedorff
E-post: 
anna.ekedorff@humancapital.se
Tel: 070 952 53 68Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Nyexaminerad ekonom eller personalvetare sökes