Human Capital

Lönekonsult-hyrrekrytering till internationellt bolag

Vi gör nu en tillsättning av en Lönekonsult till ett stort internationellt bolag där du kommer att arbeta med lönehantering samt systemimplementation av lönesystemen AgDa och/eller Hogia.


Din utmaning
I rollen som Lönekonsult kommer du att arbeta med dels lönefrågor, löneadministration, lönehantering samt med systemimplementation av AgDa och/eller Hogia.


Din bakgrund
• Ca 2-3 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete
• Kommunikativ
• Lösningsorienterad
• Erfarenhet av systemen AgDa och/eller Hogia
• Trivs i en social kontext med frihet under ansvar

Du är först anställd som konsult via oss i 6 månader och blir sedan överrekryterad direkt till kund. Startdatum kan diskuteras.


Din ansökan
Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på 070 407 79 00 eller tove.drangnell@humancapital.se.
#LI-DNI


Om företaget
Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.


Kontakt
Tove Drangnell 
E-post: 
tove.drangnell@humancapital.se
Tel: 070 407 79 00


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 20 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Lönekonsult-hyrrekrytering till internationellt bolag