Human Capital

Koncernredovisningsekonom- 1 år på 50%

Flexibelt upplägg kring hur man själv väljer att fördela arbetet och möjlighet att arbeta delvis hemifrån. Föräldravikariat hela 2020.

Gärna start i december eller senast början av januari och 1 år framåt.

Din utmaning
• Koncernrapportering
• Koncernelimineringar
• Bokföring, rapportering, kassaflöde och budget för Moderbolag
• Bokföring och rapportering för Ägarbolag
• Årsredovisningar/koncernårsredovisning
• Kontakt med revisorer.

Kunden söker en person som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är självgående i sitt arbete. De har brutet räkenskapsår (maj-april).

Din ansökan
Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på 070-407 79 00 eller tove.drangnell@humancapital.se.

#LI-DNI

Om företaget
Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt
Tove Drangnell
E-post: 
tove.drangnell@humancapital.se
Tel: 070-407 79 00

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Koncernredovisningsekonom- 1 år på 50%