Human Capital

Hyrrekrytering av Redovisningschef till internationellt bolag i City

Vi söker till expansivt och nytänkande bolag i City en Redovisningschef för operativt arbete i kombination med personalledande ansvar för en mindre ekonomifunktion!

Vill du vara en del av ett internationellt bolag som verkar för en bättre miljö? Vill du ansvara för ett ekonomiteam med fokus på redovisning? Är du intresserad av kvalificerad redovisning enligt K3-regelverk? Då är detta tjänsten för dig!

Du rapporterar direkt till VD och har personalansvar för redovisningsteamet som består av en grupp engagerade och trevliga medarbetare.

För att trivas i rollen som Redovisningschef tror vi att du vill arbeta självständigt operativt och driver dina egna processer framåt, samtidigt som du kan leda och fördela arbetet i gruppen och ge support där det behövs. Det är viktigt att du är social och serviceinriktad samt har god samarbetsförmåga.


Din bakgrund
• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Erfarenhet av redovisning enligt K3-reglerna
• Gedigen erfarenhet från ekonomi- och redovisningsområdet, innefattande löpande bokföring, bokslut, intern och extern rapportering samt självständigt upprättande av årsredovisning
• Erfarenhet från stora bolag och/eller bolag som ingår i en internationell koncern
• Mycket goda ledaregenskaper och förmåga att samordna. Har du tidigare erfarenhet av personalansvar är det meriterande.

Flexibelt startdatum enligt överenskommelse och överrekrytering till kund efter 6 månader om båda parter vill.

#LI-DNI

Kontakt
Tove Drangnell
E-post: 
tove.drangnell@humancapital.se
Tel: 070- 407 79 00


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Hyrrekrytering av Redovisningschef till internationellt bolag i City