Human Capital

Gruppchef inom revision

BDO Sverige fortsätter sin starka expansion och vi söker nu en Gruppchef inom revision med stor ansvarskänsla och affärsdriv för att leda arbetet i gruppen gällande planering, resultat, beläggning, medarbetares utveckling och agera revisor i större kunduppdrag. Tjänsten är med placering på det svenska huvudkontoret inne i Stockholm City. Rätt person kommer in i en spännande tillväxtresa inom BDO med mer internationella samarbeten och större marknadsandelar. Inom kort flyttar även huvudkontoret till större lokaler i Stockholm City.

 

Som medarbetare på BDO kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens i en stimulerande och öppen arbetsmiljö. För att skapa bästa service och leverans gentemot kund läggs stort fokus på varje individuell medarbetares utveckling och trivsel. Arbetsklimatet är prestigelöst och inkluderande där varje insats värdesätts vilket varit en utpräglad framgångsfaktor för BDO.

 

Din Utmaning:

 • I rollen som Gruppchef hos BDO kommer du att leda, planera och organisera revisionsarbetet för en grupp bestående av ca 25 revisorer.
 • Du kommer att arbeta tätt tillsammans med affärsområdesansvarig samt vice gruppchef gällande strategi och affärsplan med målsättningen att uppnå god tillväxt och lönsamhet.
 • Du kommer att arbeta med egna revisionskunder samt vara granskningsansvarig för större kunder.
 • Supportera, coacha och ha utvecklingssamtal med gruppens seniora medarbetare och vice gruppchef inkl. lönefrågor och löneförhandlingar i samråd med HR.
 • Budgetansvar, löpande uppföljning av fakturering/debiteringsgrad, teamsammansättning och ansvar för rekryteringar till gruppen.
 • Bidra med ett starkt affärsdriv till gruppen genom framåtriktat arbete mot kunder och marknaden.
 • Aktivt arbeta för en hög trivsel och gott lagarbete samt gärna ta initiativ till aktiviteter och övrig social verksamhet på gruppnivå.

Din profil:

 • Auktoriserad revisor med minst 6 års arbetslivserfarenhet.
 • Relevant akademisk examen
 • Erfarenhet av rollen som granskningsansvarig och god vana i att leda andra.
 • Mycket goda kommunikativa egenskaper tillsammans med ett affärsinriktat driv.
 • Som person är du prestigelös och taktfull med ett coachande förhållningssätt i ditt stöd till medarbetare.
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till 
careers@humancapital.se, med referens MS/ 1529, så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Schmidt på 070-415 85 13.

 

Om BDO:

BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi har haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad. Sverige har BDO 24 lokalkontor runt om i landet och ca 700 anställda. BDO har ett brett tjänsteutbud och därmed kan de erbjuda sina kunder lösningar och rådgivning på många olika plan. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Gruppchef inom revision