Human Capital

Group Business Controller till växande bolag

Vår kund söker nu en Group Business Controller som vill vara med och driva bolagets strategiska utveckling framåt. Bolaget är ett förvärvsdrivet Private Equity-ägt bolag med en omsättning på 6 miljarder kronor och en stark tillväxt. I rollen som Group Business Controller ansvarar du tillsammans med Head of Group Business Control för månadsrapportering till styrelse och ledning, analyser, prognosarbete, M&A och finansiell due diligence. Teamet består av Head of Group Business Control, två Group Business Controllers och en Business Analyst. Du kommer att arbeta nära med CFO för Sverige, Norge och Finland samt Group CFO. Tjänsten är centralt placerad i Stockholm city.

Din utmaning

• Ta en ledande roll i affärsuppföljningen av samtliga verksamheter avseende utfall, prognoser och affärsplaner
• Ansvara för sammanställning och analys av koncernens månatliga finansiella och operationella rapportering och nyckeltal
• Stötta, coacha och styra regionernas arbete gällande budget, prognoser och analyser
• Driva ad-hoc analyser som lönsamhets- och investeringskalkyler samt uppföljningar av investeringar och nyetableringar i nära samarbete med M&A.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som Group Business Controller och/eller med en konsultbakgrund då självdriv och initiativförmåga är goda förutsättningar för att lyckas i denna roll. Det är du med din egen ambition som sätter gränserna för utvecklingen av denna position. 
Vi ser gärna att sökande uppfyller nedan kriterier:
• 2-5 års erfarenhet av Transaction Services (Financial due diligence / Valuation), alternativt arbete som Business Controller
• Relevant akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande
• God erfarenhet gällande finansiell analys, budget-, planering- och rapporteringsprocesser
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Driven och analytisk ”self-starter” som trivs i en strategisk roll på ett växande bolag.

Din ansökan

Skicka in ditt CV så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Linnea Jahnson på 072-077 76 81, linnea.jahnson@humancapital.se och Anna Ekedorff på 0709 – 52 53 68, anna.ekedorff@humancapital.se. 
#LI-DNI

Om företaget

Bolaget är ett förvärvsdrivet Private Equity-ägt bolag med en omsättning på 6 miljarder kronor och en stark tillväxt. Företaget är en av Europas ledande leverantörer av transporttjänster med verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Med branschledande teknik och några av nordens starkaste varumärken kan bolaget dagligen leverera transporttjänster i världsklass. Bolagets tjänster används mer än 60 000 gånger per dag i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Kontakt

Anna Ekedorff
E-post: anna.ekedorff@humancapital.se
Tel: 070 952 53 68

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Group Business Controller till växande bolag