Human Capital

Ekonomistudent till deltidsarbete

Studerar du inom ekonomi och är intresserad av att bygga ditt nätverk för framtiden? Just nu söker vi en ambitiös ekonom som vill utvecklas både inom ekonomi, organisation och försäljning. Du kommer till en verksamhet med ett starkt varumärke laddat med specialistkunskaper och högt tempo. Vi hjälper företag att rekrytera till sina centrala funktioner, främst inom ekonomi, och är ett högpresterande team med starkt fokus, driv, nyfikenhet och kamratskap. Sedan 2006 har 2500 ekonomer tagit sitt nästa steg i karriären genom oss och nu hoppas vi att du är den vi letar efter; du som får en kick av leverera på hög nivå och som på ett professionellt bemöter chefer på olika nivåer.

Du kommer få massor av möjligheter att utvecklas professionellt, och vi vet att säljare i rekryteringsbranschen är en fantastisk merit. Vi hittar på roliga saker tillsammans och sitter i fina lokaler på Kungsgatan, nära Stureplan i Stockholm.


Din utmaning
Hos oss får du möjlighet att komma i kontakt med några av Sveriges största och tyngsta arbetsgivare, 50% av företagen på OMX30 är våra kunder men vi jobbar också med mindre onoterade bolag.

Ditt uppdrag är att sälja in Human Capitals koncept: genom att vara specialister som rekryterar specialister hittar vi våra kunders nya medarbetare. Du bokar ut våra rekryteringskonsulter och konsultchefer till möten med chefer på ekonomifunktioner. I samtalen är du alltid påläst och första steget är att presentera och exemplifiera Human Capitals styrkor kopplat till den specifika kundens behov. I den här rollen värdesätts affärsmässighet och ett exceptionellt driv. Ditt förtroendeingivande sätt är din framgångsfaktor då du kommer i kontakt med tunga beslutsfattare som du snabbt måste etablera relation med.


Din bakgrund
Vi söker dig som delar vårt stora intresse för människor och verksamhetsfrågor. På Human Capital fokuserar vi på kund- och kandidatnytta vilket innebär hög service och professionalitet. Du älskar att vara en del av ett högpresterande team där du bidrar med smittsam energi och affärsmässighet. Du värdesätter relationer mest av allt och när det gäller att skapa långsiktiga samarbeten är du en stjärna. Dina tidigare kollegor och arbetsgivare beskriver dig som professionell och du har en fallenhet för att förstå organisationer och dess mekanismer. Vidare uppfyller du följande:

• Erfarenhet av försäljning över telefon i en konkurrensutsatt bransch
• Du studerar just nu ekonomi i Stockholm eller närliggande ort
• Du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift


Din ansökan
Är du redo för ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan snarast, platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Om företaget
Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi sedan 2006. Vi har både lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner. Vi arbetar mot 50 % av OMXS30 vilket innefattar företag inom bank, finans, industri, retail och tjänstesektorn men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag och Start-ups. #LI-DNI


Kontakt
Max Hedgren
E-post: 
max.hedgren@humancapital.se


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Ekonomistudent till deltidsarbete