Human Capital

Ekonomichef till Gudruns

Vi söker nu en Ekonomichef till den erkända charkproducenten Gudruns AB vars ägare, familjen Ögren, är Sveriges största privatägda aktör inom produktion och distribution av kött och chark. Med kött enbart från svenska gårdar och erkänd kvalité har Gudruns en stark position på marknaden. Bolaget har haft en stark tillväxt de senaste åren och omsätter i dag ca 400 MSEK.

I rollen som Ekonomichef får du arbeta mycket nära verksamheten och affären med stort utrymme att påverka bolagets framtida tillväxt. Med ett helhetsansvar för redovisningen som grund kommer du även arbeta med budget, lönsamhetsanalyser och optimering av affärssystemen. I rollen rapporterar du direkt till bolagets VD.

 

 

Din utmaning

• Övergripande ansvar över bolagets ekonomifunktion med support från ekonomipersonal. 
• Upprätta månads- och årsbokslut samt avlasta i löpande redovisning.
• Utveckla modeller för nyckeltal-, verksamhet- och lönsamhetsuppföljning där behov finns.
• Driva förbättringsprocesser inom ramen för ekonomi i syfte att skapa en effektiv ekonomifunktion.
• Löpande driva affärsplaneringen tillsammans med VD samt driva budget och prognosarbetet.
• Samarbeta med koncernens övriga ekonomifunktioner och hålla ledningen uppdaterad om risker samt möjligheter för såväl bolaget som koncernen.

 

 

Din bakgrund

• Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
• Du har mycket god analytisk förmåga och växer med ansvar
• God vana av att arbeta i Excel och sätter dig snabbt in i nya ekonomisystem 
• Mycket goda kommunikativa egenskaper tillsammans med ett affärsinriktat driv.
• Bolagskulturen präglas av entreprenörskap och prestigelöshet, varför det är viktigt med en prestigelös och entreprenörsdriven ekonomichef

 

 

Din ansökan

Gudruns samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens MS/1539, så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Schmidt på 070 415 85 13 eller Linnea Jahnsson på 072 077 76 81.

 

 

Om företaget

Gudruns ägs och drivs av familjen Ögren. Vi, som koncern, är Sveriges största privatägda aktör inom kött och chark. Vi producerar och levererar svenskt kött och chark av högsta kvalitet till såväl detaljhandeln som till restauranger och storkök. För att försäkra god kvalité och kontroll över hela produktionskedjan arbetar vi bara med svenska uppfödare. Vi har eget slakteri, egen styckning och egen tillverkning för att kunna utveckla produkter som vi själva gillar. Även om vi idag är ca 150 medarbetare så är vi noga med att fortfarande fungera som ett litet familjeföretag. Vi servar dagligen våra lokala marknader med svenska kött och charkprodukter.

Våra produkter är kända för sin goda smak och höga kvalitet. Ett bevis för det är att Gudruns produkter vid Chark-SM 2016 vann hela 10 medaljer; 4 guld, 5 silver och 1 svensk mästare.

 

 

Kontakt

Mikael Schmidt

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Ekonomichef till Gudruns