Human Capital

Ekonomiassistent intresserad av konsultuppdrag

Human Capital får löpande in förfrågningar från kunder som har behov av engagerade Ekonomiassistenter med mer eller mindre erfarenhet och för både långa och korta uppdrag. 

Vi ser en ökad efterfrågan av just Din kompetens och vill gärna komma i kontakt med Dig som är ekonomiassistent idag och som är intresserad av att arbeta som konsult!

Vi arbetar brett med kunder inom olika branscher och i hela Stockholmsområdet och har ett brett nätverk av kunder. De senaste uppdragen vi fått in är inom bank-, finans-, detaljhandels-, teknik- och industribranschen.

Arbetar du som konsult idag eller är intresserad av att testa?


Din ansökan
Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Mathilda Söderström på 070-777 34 23 eller mathilda.soderstrom@humancapital.se.
#LI-DNI


Om företaget
Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.


Kontakt
Mathilda Söderström
E-post: 
mathilda.soderstrom@humancapital.se
Tel: 070 777 34 23Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Ekonomiassistent intresserad av konsultuppdrag