Human Capital

Driven CFO till Melanders Group

Melanders Group söker nu en strukturerad och driven CFO till en av Stockholms mest anrika och framgångsrika restaurangkoncerner. Som CFO har du en avgörande roll att driva utveckling och förändring, ta ett övergripande ansvar för all redovisning i koncernens verksamhet och ges även möjlighet att utveckla och leda bolagets redovisningsgrupp. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Alvik och du rapporterar direkt till koncernens VD.

 

Din utmaning

  • Ansvar för koncernredovisning inklusive konsolidering och upprättande av årsredovisning i enlighet med IFRS
  • Ansvar för att månads- och årsbokslut levereras i tid och med kvalitet
  • Utveckla och leda en engagerad och driven redovisningsgrupp som idag består av 8 personer.
  • Utveckla och driva processförbättring i syfte att automatisera och effektivisera interna ekonomiska processer samt andra koncernövergripande ekonomirelaterade projekt
  • Aktivt arbeta med kostnads- och intäktsuppföljning, likviditetsplanering och nyckeltalsanalyser i nära samarbete med VD

Kompetens

  • God redovisningsteknisk kompetens inom koncernredovisning, IFRS och bokslut med minst fyra års relevant erfarenhet
  • Strukturerad, analytisk och ambitiös lagspelare med förmåga att leda och inspirera ditt team
  • Van användare i Excel med dokumenterat intresse för systemförbättringar och effektiviseringar
  • Flytande i svenska såväl som engelska

Din ansökan

Melanders Group samarbetar i denna rekrytering med Human Capital. För att söka rollen skickar du ditt CV till careers@humancapital.se, med referens LJ/1530 så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Linnea Jahnson på Human Capital på telefon 072 077 76 81.

 

Vår klient: 

Melanders Group är en restauranggrupp som verkar för att förvalta det svenska smakarvet. Melander Group ägs av den gastronomiska kvartetten Patrik Lundstedt, Ulf Barkman och bröderna Erik och Nils Molinder. Gruppen innehar starka varumärken så som Konstnärsbaren, Wärdshuset Ulla Winbladh, Wedholms Fisk, Melanders, Tysta Mari, Edsbacka Wärdshus, Sjöpaviljongen, Stockholm Fisk, Southside Pub, och Ångbåtsbryggan. Bolaget har konsoliderats med Molinder Management AB. Sammantaget kommer koncernen omsätta omkring 500 miljoner kronor.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Driven CFO till Melanders Group