Human Capital

Controller

Vi söker just nu en ambitiös och nyfiken person för att anta nästa utmaning i sin karriär som Controller hos GS1 Sweden - en del av den globala organisationen GS1 - vars teknik ligger i framkant gällande standardisering och spårbarhet inom distributionskedjor. Tillsammans med sina användare utvecklar GS1 standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet.

En spännande och utvecklande roll i en framtidsbransch där rätt person får stor möjlighet att växa både som person och professionellt. Rollen är placerad på GS1 Sveriges kontor vid kungsbron i Stockholms city.

Din utmaning

I rollen som Controller arbetar du tillsammans med ett team om fyra personer, där du som Controller ansvarar för såväl rapportering och bokslutsprocess som analys av resultat och budgetutfall. I rollen rapporterar du direkt till CFO. Du kommer även att arbeta med följande:

• Säkerställa att bokslutsprocessen håller hög kvalité och levereras i tid
• Sammanställa månads- och kvartalsrapportering 
• Arbeta med och ansvara för delar av budget och prognosarbetet 
• Delta i projekt och följa upp ur ett ekonomiskt perspektiv 
• Aktivt arbeta med att effektivisera och automatisera ekonomifunktionens processer
• Agera bollplank till CFO och ledning vid behov utifrån ett ekonomiskt perspektiv

Din bakgrund

Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomi i en roll med mer kvalificerade uppgifter och större ansvar. Det viktiga för oss är att du har ett inre driv och en stark vilja att utvecklas, därtill ser vi gärna att du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vi ser gärna att du som söker minst uppfyller:

• Examen inom företagsekonomi eller motsvarande från universitet/högskola
• Minst 2 års erfarenhet av redovisning eller controlling 
• Du hanterar hela bokslutprocessen självständigt och har goda kunskaper i Excel
• Hög ambitionsnivå och effektiv kommunikatör, flytande svenska i tal och skrift

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar GS1 Sweden med Human Capital, för att ansöka vänligen skicka in ditt CV via ansökningslänken. Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Mikael Schmidt på mikael.schmidt@humancapital.se eller 070 415 85 13.

Om företaget

GS1 verkar för att förbättra effektivitet och synlighet i värdekedjan. Tillsammans med våra användare utvecklar och sprider vi globala, branschneutrala standarder och lösningar för olika branscher. Globalt har GS1 över 1,5 miljoner företagskunder i nästan 150 länder och 6 miljarder transaktioner säkerställs dagligen med GS1. GS1 Sweden ägs till lika stora delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH), vilka också var med och grundade EAN, föregångaren till GS1. Inom GS1 Sweden är vi ca 50 medarbetare.

Kontakt

Mikael Schmidt
E-post: 
mikael.schmidt@humancapital.se 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Human Capital

Alla jobb hos Human Capital

Liknande jobb Controller