HR Commitment

Utvecklingsorienterad IT Security Manager till AFRY!

Vill du vara leda och utveckla IT-säkerhet på en global nivå? Trivs du i en dynamisk och global arbetsmiljö som präglas av förändring och utveckling? Är självledarskap en stor drivkraft hos dig? Har du en gedigen kompetens inom IT-säkerhet och är redo för nya utmaningar? 

 

Nu söker vi en IT Security Manager som vill vara med och driva vår verksamhet framåtVarmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om rollen

Som IT Security Manager tar du AFRY till nästa nivå av IT-säkerhet, i en roll som innehåller både strategiska och operativa inslag inom organisationen. Du kommer att ha en nyckelroll för riskbedömning, hantering av säkerhet och IT-incidenter. Du ansvarar också för att interna samt externa IT-miljöer efterlever de riktlinjer som ställs inom organisationen.

 

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att AFRY har en stark IT-säkerhet på en global nivå inom alla divisioner och funktioner.

 

Som IT Security Manager kommer rollen innebära:

• Hantering och vidareutveckling av tjänster inom säkerhet som levereras av våra partners till AFRY

• Utveckling och underhållning av dokument i ISMS -systemet, t.ex. policyer, direktiv och riktlinjer.

• Att vara ägare av IT Risk Framework

• Att ansvara för roadmap såväl lång- som kortsiktigt inom området.

• Utveckling av  innehåll och genomföra workshops inom riskhantering 

• Deltagande i Architecture Board som utvärderar lösningar ur ett IT-säkerhetsperspektiv

• Utbildning av användare om viktiga säkerhetsprocesser.

• Förankring av säkerhetsarbetet och säkerställa att användarna inom organisationen förstår och följer våra regler och föreskrifter inom IT-säkerhet

• Att ansvara  för förebyggandet av IT-säkerhetsrisker och uppföljning av incidenter

• Genomföra granskningar och  åtgärder för att säkerställa att alla system uppfyller alla krav ur ett IT-säkerhetsperspektiv 

• Att bistå med omvärldsbevakning inom området IT-säkerhet

 

Rollen innebär även ett nära samarbete med Chief Information Security Officer (CISO) och du kommer ingå i IT Operations ledningsgrupp. Du kommer att rapportera direkt till Director Global IT Operations. Tjänsten är placerad i Sverige.

 

 

Din bakgrund

Vi ser gärna att du är certifierad inom IT-säkerhet och har adekvat akademisk utbildning med gedigen erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. Du kommunicerar obehindrat på engelska, både i tal och skrift. Meriterande är om du behärskar det finska språket.  

 

 

Din personlighet

För att trivas i rollen på AFRY behöver du vara en god kommunikatör med pedagogisk förmåga och har ett starkt självledarskap och integritet. Din personlighet präglas av samarbetsförmåga, servicekänsla och prestigelöshet. Du känner dig som en trygg, stresstålig och strukturerad person som har god analysförmåga. Det är viktigt för rollen att du har en strategisk höjd med en stark operativ förmåga. 

 

 

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll i en global och internationell arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att våra medarbetare får en kontinuerlig kompetensutveckling som bidrar till personliga och teamets trivsel inom AFRY. Våra förmåner utgår ifrån nyttan för våra medarbetare och chefer. Vår verksamhet genomsyras av mod, hängivenhet till branschen och en stark laganda. 

 

 

Om Företaget 

AFRY är ett multinationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Med 16 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi har vi en stark kompetensbas. Vi strävar efter att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Läs mer om AFRY här

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner och du välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se 

 

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan AFRY och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta

Manne Didehvar på 070-962 75 10 eller Marieta Thorell 070-7202159.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 7 september

Kategorier : Data & IT Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Utvecklingsorienterad IT Security Manager till AFRY!