HR Commitment

Utbildningsspecialist till TRR!

Har du god kännedom om den eftergymnasiala utbildningsmarknaden i Sverige? Vill du vara med och utveckla utbildningserbjudanden hos en av Sveriges största omställningsaktörer? Är du en utpräglad utveckling- och förändringsorienterad person som drivs av nyfikenhet?  

 

Då är rollen som Utbildningsspecialist på TRR rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan!

 

Om rollen
TRR är en av Sveriges större aktörer inom omställning och som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. För att kunna möta kommande utbildningsbehoven från våra klienter behöver vi därför stärka vår verksamhet med en Utbildningsspecialist.

 

Ditt uppdrag kommer bland annat att innebära att:

  • Digitalisering och implementering av studiestödsprocessen i TRRs verksamhetssystem
  • Initiera och delta i strategiska samarbeten med externa samarbetspartners och leverantörer
  • Inta en specialistroll och supporta kollegorna internt med frågor som rör utbildning/studier
  • Samordna beslut avseende studier och studieersättning i samarbete med samordningsteamet
  • Utbilda TRR-kollegor så att kunskapsnivån höjs samt säkrar enhetlighet och kvalité

 

 Du kommer i din roll fungera som:

  • Sakkunnig projektdeltagare i agila utvecklingsprojekt
  • Organisationens expert inom studier och kompetensutveckling
  • Sakkunnig för studiefrågor i samband med ett nytt omställningsavtal

 

Du ingår i ett mycket engagerat och kompetent team på 4 personer och rapporterar direkt till chefen för Nationell Leverans. Vi sitter i fina och ljusa lokaler i centrala Stockholm.

 

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning lämpligen inom organisation, pedagogik eller liknande. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om hur Sveriges utbildningssystem fungerar och vara väl bekant med utbildningsmarknaden. Vi vill gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom utbildning och kompetensutveckling.  

 

Din personlighet
För att trivas i rollen behöver du ha en kreativ, driven och mycket kommunikativ personlighet som gillar att nätverka och samarbeta. Du är dessutom en relation- och resultatorienterad person som har mycket god strukturförmåga med ett starkt  självledarskap.  Vi värdesätter beslutsamhet, integritet och prestigelöshet.

 

Vårt erbjudande
Vi ser till att våra medarbetare har marknadsmässiga villkor och investerar i våra medarbetares trivsel och kompetens.

Du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll i en verksamhet som bidrar till ett hållbart arbetsliv och en sund arbetsmarknad. Vi erbjuder ett spännande, inspirerande och utvecklande arbete i trivsamma lokaler i centrala Stockholm. Vi är en organisation där samarbete, förtroende och engagemang är viktigt.

 

Om TRR
TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. TRR har cirka 270 engagerade medarbetare och finns representerade i hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK.

Läs mer om TRR här: www.trr.se

 

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på 
www.hrcommitment.se

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan TRR och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på 070-962 75 10 eller Marieta Thorell på  070-720 21 59.

 

 

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : Igår

Kategorier : Pedagogik


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Utbildningsspecialist till TRR!