HR Commitment

Teamleader learning & development till BRAVIDA!

Bravida är ett av branschens marknadsledande företag och befinner sig i en spännande utvecklingsfas där ett stort fokus läggs på digitalisering.

 

Brinner du för kompetensutveckling och vill arbeta med att utveckla och forma utbildningskoncept för kollegor och chefer hos en av Sveriges prisbelönta och mest attraktiva arbetsgivare? Är du intresserad av att få en nyckelroll inom kompetensutvecklingsinsatser i ett nordiskt börsnoterat bolag?

 

Då är rollen som Teamleader learning & development hos Bravida rätt roll för dig! Välkommen med din ansökan.

 

 

Om rollen

Inom kompetensutveckling och utbildning söker vi nu en teamledare med uppdraget att leda ett litet team bestående av tre mycket kompetenta och trevliga medarbetare. Ditt uppdrag är att du både strategiskt och operativt leda teamet att utveckla och genomföra kompetensutvecklingsinsatser. Dessa insatser sker i olika format men med stor tyngd på digitala utbildningar och e- learning. Vårt arbete präglas av ett nära samarbete med representanter från Sverige, Norge, Danmark och Finland.  Du rapporterar till utbildningschefen. Tjänsten är placerad på Bravidas huvudkontor i Stockholm.

 

Din roll som Teamleader learning & development

●      Leda medarbetare för både digital produktion och kursadministration

●      Tillsammans med teamet utveckla rutiner och processer både för digitala och fysiska utbildningar

●      Digitalisering, effektivisering och kvalitetssäkring av våra utbildningsinsatser

●      Samarbete med externa partners, konsulter och leverantörer

●      Hantera avtal med svenska och nordiska leverantörer

●      Framtagning av långsiktiga kompetensutvecklingsplaner

 

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Teamleader hos Bravida ser vi gärna att du redan idag arbetar inom områden med utbildning, lärande och utveckling. Du har erfarenhet av att utforma och utveckla operativa processer för att skapa användarvärde och effektivisering genom digitalisering. Du har en adekvat högskola eller universitetsexamen gärna från Personalvetenskapliga programmet eller likvärdigt. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av Learning Management System (LMS).

 

 

Din personlighet

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper med en strategisk höjd, men fokus kommer ligga på operativ förmåga. Du är mycket pedagogisk och har en positiv personlighet. Det är viktigt att du som person är nyfiken och trivs med att utveckla struktur och hållbara processer. I den här rollen är det viktigt att ha sinne för ordning och resultat med ett prestigelöst och empatiskt ledarskap. Vi ser gärna att du är initiativrik och handlingskraftig samt förmågan att förstå och hantera olikheter.

 

 

Vårt erbjudande

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. 

 

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

 

Vi arbetar som ett team och vi tar han dom dig som medarbetare. Hos oss får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

 

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

 

Om företaget

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv och har omkring 12 000 anställda. Huvudsakliga teknikområden på Bravida är el, vvs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Bravida är noterade på Nasdaq OMX Stockholm och har i flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Investering på säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer är ett fokusområde inom koncernledningen och hela koncernen Bravida. 

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Commitment Executive Search. Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. 

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta 

Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller Marieta Thorell på +46 (0)707-20 21 59.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Teamleader learning & development till BRAVIDA!