HR Commitment

Senior HR Partner till TRR!

Är du en utpräglad HR-personlighet som vill arbeta med utveckling av HR-processer? Vill du arbeta brett inom alla HR-discipliner? Har du erfarenhet av förändringsledning?

 

Då är rollen som Senior HR Partner på TRR rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan!

 

  

Om rollen som Senior HR Partner

TRR är en aktör inom omställning och arbetslivscoaching som stöttar uppsagda tjänstemän på vägen mot en ny anställning, studier eller att starta eget företag. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och styrelsen består av representanter från Svenskt Näringsliv och PTK. Verksamheten genomgår en digital transformation och i samband med detta är HR-funktionens roll och leveransförmåga helt avgörande.

 

Som Senior HR Partner på TRR kommer du bland annat att:

·       Utveckla strategier och driva projekt inom prioriterade områden såsom förändringsledning, digitalisering, kompetensförsörjning, lönebildning och ett helt nytt HR-system

·       Representera HR i olika interna forum och fackliga relationer

·       Stötta cheferna i dagliga HR-frågor kopplat till arbetsrätt, arbetsmiljö och organisationsförändring

 

Du ingår i ett mycket engagerat och kompetent HR-team på fyra personer och rapporterar direkt till HR-chefen för TRR. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

 

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som Senior HR Partner hos TRR behöver du ha minst 10 års erfarenhet av varierande HR-roller, gärna från olika företag och organisationer. Det är viktigt att du känner dig trygg inom HR-områden arbetsrätt, arbetsmiljö, Comp & Ben, kompetensförsörjning och förändringsledning. Du har en högskoleexamen från PAO-programmet eller annan relevant akademisk utbildning.

 

 

Din personlighet

Som person är du driven, kreativ och resultatorienterad med ett stort intresse för digitalisering och ett digitalt arbetssätt. Du har mycket god social och relationsbyggande förmåga och är en god kommunikatör. Du är prestigelös och lyhörd men har förmågan att ifrågasätta, ta plats och argumentera för din ståndpunkt.

 

 

Vårt erbjudande

Vi ser till att våra medarbetare har marknadsmässiga villkor och investerar i våra medarbetares trivsel och kompetens. Du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll i en verksamhet som bidrar till ett hållbart arbetsliv och en sund arbetsmarknad.

 

  

Om TRR

TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. TRR har cirka 270 engagerade medarbetare och finns representerade i hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK.

 

Läs mer om TRR här: www.trr.se

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

 

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan TRR och kandidat.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Senior HR Partner till TRR!