HR Commitment

Redovisningsekonom till Bantorget Redovisning

Är du en erfaren Redovisningsekonom med bredd och goda systemkunskaper? Trivs du med att driva utveckling, skapa rutiner och struktur? Har du en god samarbetsförmåga samt ett lugnt och metodiskt arbetssätt?

 

Då kan rollen som Redovisningsekonom på Bantorget Redovisning AB vara något för dig!

 

Om rollen

Som Redovisningsekonom på Bantorget Redovisning AB får du en nyckelroll inom verksamheten och kommer vara ett starkt stöd till gruppen i olika redovisningsfrågor. Tjänsten är ny och du kommer vara en central del i vårt redovisningsteam som rapporterar direkt till VD. 

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Stöd till bolagets VD

- Avancerade redovisningsfrågor

- Årsredovisningar 

- Inkomstdeklaration

- Upprätta tertial- och årsbokslut

- Koncernrapportering

- Analysera information till beslutsunderlag, t.ex. till budget & prognos

- Utveckla befintliga system och processer

- Kundkontakt

 

Din bakgrund

Vi ser att du har en längre erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och koncernrapportering. Vi arbetar med olika företagsformer och därför önskar vi att du tidigare arbetat med aktiebolag, handelsbolag, föreningar och stiftelser. Vi ser även att du har goda kunskaper inom VISMA Bokslut & Skatteprogram samt är en van användare av MS Office, särskilt Excel. Du har en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

 

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du har en trygg personlighet som präglas av gott självledarskap, god samarbetsförmåga och initiativkraft. Som person är du noggrann, strukturerad och metodisk och tycker om att arbeta brett. Vidare är du van att hantera tidspress och deadlines samt prioritera dina arbetsuppgifter. Du drivs av att arbeta med att utveckla effektiva processer och rutiner. 

 

Vårt erbjudande

Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta, engagerade och stöttande kollegor och ingå i ett team som består av tretton personer. Teamet är uppdelat på två kontor varav ett i Stockholm och ett i Norrköping. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i trivsamma lokaler i centrala Stockholm.

 

Om Bantorget Redovisning AB

Bantorget Redovisning AB ägs av Bantorget Förvaltning AB som är ett bolag inom Landsorganisationen i Sverige. Vi är en redovisningsbyrå som levererar alla tjänster inom redovisning och lön som våra kunder kan tänkas ha behov av. Våra kunder är främst inom LO, dess medlemsförbund och sidoorganisationer.  

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se 

Sök gärna tjänsten omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Bantorget Redovisning AB och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10 eller Saga Ahlgren på +46 (0)70-003 03 07.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Redovisningsekonom till Bantorget Redovisning