HR Commitment

Redovisningsekonom med servicekänsla!

Redovisningsekonom med servicekänsla till Bantorget Redovisning AB

Är du intresserad av att arbeta brett inom redovisning med ansvar för egna kunder? Vill du arbeta i en medarbetarvänlig och prestigelös arbetsmiljö? Då kan detta vara ett jobb för dig - varmt välkommen med din ansökan!


Rollen som redovisningsekonom
Som redovisningsekonom på Bantorget Redovisning kommer du att ingå i ett kompetent, effektivt och hjälpsamt team. Som vår nya kollega kommer du bland annat att arbeta med nedan arbetsuppgifter:

• Löpande arbete med redovisning, avstämningar, årsredovisning och bokslut 
• Löpande rapportering till ägare och myndigheter  

Tjänsten är ny och med stöd av närmaste chef kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med redovisning i bolag, stiftelser och föreningar.


Din bakgrund

För att känna dig trygg i din roll och trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du har erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå. Vi tror också att du har god vana av att arbeta i Visma Bokslut och Skatt samt är bekväm med att hantera Excel. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.


Din personlighet

Du har en trygg personlighet som präglas av gott självledarskap, god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Då din roll innefattar kontakt med kunder är du också en person som har god servicekänsla och kommunikationsförmåga.


Vårt erbjudande

Du kommer att arbeta med ett härligt gäng där alla hjälps åt i en human och omtänksam arbetsmiljö. Ledarskapet utgår från varje medarbetares individuella behov med alla människors lika värde i fokus. Kontinuerlig kompetenspåfyllning i form av interna och externa utbildningar är en viktig del i våra medarbetares personliga utveckling och trivsel. Vi sitter i nya, fräscha och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. Genom olika typer av insatser och aktiviteter arbetar vi för att främja medarbetarnas hälsa och leva upp till löftet om att vara en attraktiv arbetsgivare.


Om företaget

Bantorget Redovisning AB startades år 2003 och agerar som en extern ekonomiavdelning åt företag och organisationer. Bantorget Redovisning erbjuder bland annat tjänster som bokföring, leverantörsfakturahantering, löner, bokslut och årsredovisningar.
Bantorget Redovisning är en del av koncernen Bantorget Förvaltning AB. Läs mer på www.bantorgetforvaltning.se


Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Bantorget Förvaltning med HR Commitment. Du är därför välkommen att söka tjänsten enkelt via ”ansök-knappen” på www.hrcommitment.se.
Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Har Du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitement.seAnsök nu


 

Sista ansökningsdag : 1 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Redovisningsekonom med servicekänsla!