HR Commitment

Pressansvarig till TRR

Pressansvarig till TRR

Har du ett stort samhällsengagemang med passion för frågor kring framtidens arbetsmarknad och kompetensbehov? Är du en driven kommunikatör med fokus på press- och mediefrågor? Vill du som en del av TRRs kommunikationsteam bidra till transformationen av svensk arbetsmarknad? Då kan rollen som Pressansvarig på TRR vara rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan!

 

 

Om rollen

TRR är den ledande arbetsmarknads- och omställningsaktören och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Fokus ligger på att stötta privatanställda tjänstemän till nästa steg i karriären men också att etablera TRR i rollen som en arbetslivsexpert. På den här resan söker TRR nu en Pressansvarig som vill driva TRRs pro- och reaktiva arbete i press och övrig media.

 

I din roll som Pressansvarig kommer du att:

• Ansvara för planering, målsättning, genomförande, uppföljning och analys av press- och medierelaterade aktiviteter.

• Ansvara för att utveckla relevant innehåll och budskap med nyhetsvärde och driva ett proaktivt arbete för ett positivt mediegenomslag i såväl rikstäckande som lokala medier.

• Ansvara som projektledare för aktiviteter kopplat till press- och media, t ex pressmöten inklusive utveckling av pressmeddelanden och annat material kopplat till press- och mediearbetet.

• Ansvara för att medieträna VD, ledning och andra utsedda talespersoner och i förekommande fall agera som talesperson för verksamheten.

• Ansvara för att hålla en tät dialog med verksamheten kopplat till press- och mediefrågor.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en adekvat akademisk utbildning gärna inom kommunikation, statsvetenskap eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom press och media. För att lyckas i rollen behöver du vara en mycket skicklig skribent med stor vana av att forma pressmeddelanden, budskap och talmanus till relevant målgrupp/kanal. Du känner dig trygg med att kunna utrycka dig skriftligt och muntligt både på engelska och svenska.

 

 

Du som person

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha en mycket god kommunikativ och analytisk förmåga. Ditt arbetssätt präglas av struktur och självledarskap med mycket god förmåga att hantera hög arbetstakt under intensiva perioder. Du är en utpräglad social och nätverkande person med förmåga att bygga förtroendefulla interna och externa relationer.

 

 

Vårt erbjudande

Vi på TRR investerar i våra medarbetares trivsel och kompetens och du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll i en verksamhet som bidrar till ett hållbart arbetsliv och en sund arbetsmarknad. Vi erbjuder ett spännande, inspirerande och utvecklande arbete i trivsamma lokaler i centrala Stockholm. Vi är en organisation där samarbete, förtroende och engagemang är viktigt.

 

 

Om TRR

TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. TRR har cirka 270 engagerade medarbetare och finns representerade i hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK.

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på HR Commitment.

 

Sök gärna tjänsten omgående men senast den 31 oktober. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på 070-962 75 10 eller Marieta Thorell på 070-720 21 59.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik Statsvetenskap


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Pressansvarig till TRR