HR Commitment

HR Chef till Brandskyddsföreningen!

Känner du dig redo för att axla rollen som HR Chef i en samhällsnyttig organisation som verkar för ett brandsäkert och hållbart Sverige? Blir du inspirerad av att arbeta både strategiskt och operativt med HR-processer? Är du en god kommunikatör?

 

Då kan rollen som HR Chef hos oss vara något för dig. 

 

Ditt uppdrag kommer bland annat att innebära att:

·   Ansvara för vårt arbetsgivarvarumärke internt såväl som externt

·   Coacha och stödja ledare ”hands on” i HR-relaterade frågor

·   Implementera och utveckla våra HR- verktyg och processer

·   Tillsammans med vår fackliga partner utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet

·   I samarbete med kommunikationsteamet utveckla vår internkommunikation

 

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

 

Din bakgrund 

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR och/eller annan relevant akademisk utbildning. För att lyckas i rollen som HR Chef hos oss behöver du ha minst 7 års erfarenhet inom HR-området. Du har hög kompetens inom områdena arbetsrätt, förhandling och arbetsmiljö. Tidigare erfarenhet inom förändringsledning är starkt meriterande.

 

Din personlighet

För att trivas hos oss tror vi att du är en mycket god kommunikatör med hög integritet och ett starkt självledarskap. Du är en utpräglad resultat- och relationsorienterad person som tycker om att arbeta nära verksamheten. Din omgivning upplever dig som en tydlig, kompetent och ödmjuk person.

 

Vårt erbjudande

Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta, proffsiga och stöttande kollegor inom en dynamisk organisation med ett samhällsviktigt uppdrag. Att arbeta inom Brandskyddsföreningen innebär många utmaningar och stora möjligheter att hela tiden utvecklas i din yrkesroll.

 

Om Brandskyddsföreningen 

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som arbetar och driver opinion för ett brandsäkrare Sverige. Vi är ett ledande kunskapscentrum som ökar framtidens brandsäkerhet och minskar samhällets skadekostnader, bland annat genom besiktning, utbildningar, restvärderäddning och konceptet Heta Arbeten®. Brandskyddsföreningen arbetar fram gemensamma normer och regelverk för olika branscher och genom Insamlingsstiftelsen Brandforsk stödjer vi forskning och utveckling inom brandsäkerhetsområdet.

 

Läs mer på www.brandskyddsforeningen.se 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

 

Sök gärna tjänsten omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Brandskyddsförningen och kandidat.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb HR Chef till Brandskyddsföreningen!