HR Commitment

Driven HR- generalist till TRR

Vill du vara med och arbeta hos en av Sveriges största omställningsaktörer? Vill du i en omväxlande roll arbeta operativt och brett med HR-processer? Är du en kommunikativ person som vill ha utrymme för egen utveckling och självledarskap?

 

Då kan rollen som HR- generalist på TRR vara något för dig. 

 

 

Om rollen som HR- generalist

Som HR-generalist på TRR kommer du att bli en oumbärlig resurs för att kunna driva det löpande HR-arbetet framåt. Du kommer att arbeta nära HR-chefen och samarbeta med hela HR-teamet för att implementera, effektivisera och förbättra alla nödvändiga HR-processer. Digitaliseringen av det administrativa HR-arbetet kommer att bli en viktig del i din roll.

 

Ditt uppdrag kommer bland annat att innebära:

·   Delta i och ansvara för en rad olika spännande och framåtblickande HR-projekt

·   Utveckla och ansvara för våra rekryteringsprocesser inklusive partnerskontakter

·   Arbeta med HR-processer såsom pre- och onboarding

·   Utveckla, förbättra och administrera olika typer av policy

·   Koordinera TRR:s interna hälsoarbete

·   Koordinera den interna arbetsmiljö- och medarbetarundersökningen

 

Din bakgrund 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom HR eller annan relevant högskoleutbildning. Du har minst 2 års erfarenhet av brett HR-arbete samt inom rekrytering.

 

Din personlighet

För att trivas hos oss tror vi att du har en trygg och positiv personlighet som präglas av gott självledarskap och samarbetsförmåga. Du är strukturerad och flexibel med god kommunikationsförmåga. Du tycker om att arbeta med förbättringar och har förmågan att fokusera på det som gör oss långsiktigt bättre. Du är självgående, brinner för HR-frågor och trivs med att arbeta med en rad olika arbetsuppgifter. Du har förmågan att ta dig an en uppgift och driva den från start till mål.

 

Vårt erbjudande

Vi ser till att våra medarbetare har marknadsmässiga villkor och investerar i våra medarbetares trivsel och kompetens. Du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och proffsiga kollegor. Vi erbjuder dig en varierande, spännande och utmanande roll i en verksamhet som bidrar till ett hållbart arbetsliv och en sund arbetsmarknad. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i trivsamma lokaler i centrala Stockholm. Vi är en organisation där samarbete, förtroende och engagemang är viktigt.

 

Om TRR 

TRR har 35 000 anslutna medlemsföretag där totalt 950 000 tjänstemän arbetar. Målet är att vägen från ett jobb till en annan positiv lösning ska vara så kvalitativ, effektiv och meningsfull som möjligt. TRR har cirka 270 engagerade medarbetare och finns representerade i hela Sverige. TRR drivs som en stiftelse utan vinstintresse och initierades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden, arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. Läs mer om TRR här www.trr.se

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment Executive Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se

Sök gärna omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan TRR och kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Driven HR- generalist till TRR