HR Commitment

Driven HR-chef till Dellner Couplers!

Är du redo för nya utmaningar i din HR-profession? Vill du arbeta inom ett globalt företag och ha ett helhetsansvar för HR-funktionen för den svenska verksamheten? 
 
Då kan rollen som HR-chef på Dellner Couplers vara rätt för dig!
 
Om rollen
På huvudkontoret i Vika, utanför Falun i Dalarna, arbetar cirka 200 personer. Som HR-chef för Dellner Couplers i Sverige är du den som driver HR-arbetet på huvudkontoret i linje med den globala HR-strategin. Du kommer att arbeta brett inom hela HR-området och är den som ansvarar och driver frågor bland annat inom: 

- Employer branding
- Rekrytering och utveckling av en lokal talangpool
- Kompetensutveckling
- Chefsstöd i förändringsledning 
- Medarbetarengagemang 
- Arbetsmiljö, hälsa och friskvård
 
Som HR-chef för Dellner Couplers Sverige ingår du i det globala HR-teamet där samtliga arbetar mot och med företagets globalt uppställda mål. Teamet består av HR-chefer i Polen, England, Indien, Kina och Sverige samt den globala HR-funktionen med Global HR- och Kommunikationschef samt Global Talent Manager. 
 
Tjänsten är placerad i Vika/Falun och du rapporterar till den Globala HR- och Kommunikationschefen. 
 
Din bakgrund
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har erfarenhet av att ha arbetat brett med HR-frågor. Vi tror också att du har haft en tydligt stödjande funktion gentemot chefer och medarbetare i dina tidigare roller. Vidare har du erfarenhet av att arbeta mot tydligt uppsatta mål inom HR och med affären i fokus. 
 
Du har en lämplig akademisk utbildning gärna från PA, organisation/ekonomi eller engineering då Dellner Couplers är ett ingenjörsföretag. Du kommunicerar naturligt, både skriftligt och muntligt, på både svenska och engelska. 
 
Din personlighet
För att nå framgång och trivas i rollen ser vi att du är en mål- och resultatorienterad person som har ett tydligt eget ansvarsområde i ett globalt HR-team. Din personlighet präglas av ett naturligt konsultativt, stöttande och kommunikativt arbetssätt gentemot både chefer och medarbetare. 
 
Vårt erbjudande
Dellner Couplers Sverige erbjuder en spännande och utvecklande miljö på en global marknad. Verksamheten investerar ständigt i sina medarbetare och deras välbefinnande. Dellner Couplers uppmuntrar mångfald bland sökande för att säkerställa att rätt mix av färdigheter och erfarenheter finns för att möta marknadens krav och behov.
 
Om Dellner Couplers
Dellner är en världsledande leverantör av system för tågkopplingar med över 79 år av erfarenhet från branschen. Baserat i Falun, Sverige, med 22 dotterbolag runt om i världen och mer än 1000 anställda globalt, fortsätter Dellner utvecklas stadigt och med fortsatt tillväxt på agendan. 2019 förvärvades Dellner Couplers av EQT, ett svenskt private equity-bolag. Kvalitet och snabb leverans kommer förbli Dellners främsta fokus tillsammans med kunder och operatörer i alla regioner där företaget är verksamt. Läs gärna mer om verksamheten här: Dellner Couplers

 

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar Dellner Couplers med HR Commitment. Du är därför välkommen att söka tjänsten enkelt via "ansök-knappen" på www.hrcommitment.se. 
 
Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitment.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Falun . Publicerat : 18 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Driven HR-chef till Dellner Couplers!