HR Commitment

Bolagsjurist till BAE Systems Hägglunds!

Är du en kommunikativ och nyfiken jurist med intresse för internationella affärer? Vill du arbeta i en ledande, högteknologisk och global aktör inom försvarsindustrin?

 

Då kan rollen som bolagsjurist hos BAE Systems Hägglunds vara något för dig - varmt välkommen med din ansökan!

 

Rollen som bolagsjurist

Som bolagsjurist kommer att du att ingå i ett litet team där du ges möjlighet att arbeta brett med juridiska frågeställningar. Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att omfatta tolkning, förhandling och utarbetande av förslag till avtal, rådgivning och kontroll av efterlevnad av lagar och interna policys, tvistelösning och utbildning av medarbetare. Du rapporterar till chefsjuristen på BAE Systems Hägglunds. Tjänsten är placerad i Örnsköldsvik, du arbetar dock i en global miljö och internationella resor i tjänsten förekommer.

 

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en juristexamen och några års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå och/eller bolag. Det är även önskvärt att du är tingsmeriterad.

 

Din personlighet

Som person är du kommunikativ, nyfiken och analytisk, gärna med intresse för teknik då vi verkar i en högteknologisk bransch. Du har god förmåga att samarbeta och skapa långsiktigt hållbara relationer. Då vårt koncernspråk är engelska är det viktigt att du formulerar dig mycket väl på engelska, både i tal och skrift. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken.

 

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder en roll med stor frihet under ansvar med omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande, utvecklande och global arbetsmiljö. Du blir en del av ett team med kunniga och engagerade kollegor.

 

Om företaget 

BAE Systems är en ledande global försvarsmaterielkoncern med närmare 85 000 medarbetare i över 40 länder. Genom avancerad försvarsteknik skyddas människors och länders säkerhet och håller kritisk information och infrastruktur säker. BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Den svenska verksamheten är i snabb utveckling och förändring och sysselsätter cirka 1 200 medarbetare.

 

Läs mer på OM BAE SYSTEMS HÄGGLUNDS

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på HR Commitment.

 

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan BAE Systems Hägglunds och kandidat.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 19 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Bolagsjurist till BAE Systems Hägglunds!