HR Commitment

Affärsdriven Chief Information Security Officer (CISO) till AFRY

Vill du vara med och leda arbetet inom informationssäkerhet på en global nivå? Trivs du i en dynamisk arbetsmiljö som präglas av förändring och utveckling? Är självledarskap en stor drivkraft hos dig?

 

Då kan detta vara rollen för dig!

 

 

Om rollen

Som Chief Information Security Officer (CISO) är du ansvarig för all informationssäkerhet inom AFRY. Du kommer att ha en nyckelroll och vara en viktig del i gruppen för riskbedömning och säkerhet. Du kommer också att arbeta med olika ledningsfunktioner och linjechefer för att identifiera och bedöma IT- och informationssäkerhetsrisker. Som CISO skapar och implementerar du rutiner för hur information skall behandlas inom AFRY i samtliga länder där vi har verksamhet. Detta är en senior tjänst där du kommer vara processägare av aktiviteter relaterade till konfidentialitet, integritet samt tillgänglighet hos kund, affärspartner, anställd samt affärsinformation i enlighet med organisationens informationssäkerhetspolicy.

 

 

Några av dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara: 

●      Att i nära samarbete med koncernledningen fastställa acceptabla nivåer av informationssäkerhetsrisker för organisationen som helhet

●      Engagera, inspirera medarbetare och ledare att arbeta på ett riskmedvetet sätt

●      Utveckla kunskapshöjande program för att öka ledare och medarbetare medvetenhet inom i risk management och utveckla globala riktlinjer och direktiv

●      Att ha en rådgivande roll till ledningsfunktioner och chefer i syfte att minimera risker i det dagliga arbetet

●      Upprätta och vidmakthålla ett företagsomfattande program för att säkerställa att bolagets informationstillgångar är tillräckligt skyddade.

●      Ansvara för att hantera och samordna IT och informationssäkerhets- och dataskyddsincidenter samt tillhörande interna utredningar.

 

Placeringsort är Solna och du rapporterar till Head of Group Risk and Security (CSO).

 

 

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har cirka 7 års erfarenhet från en liknande roll inom informationssäkerhet. Vi ser därtill att du tidigare arbetat med att utveckla policys och styrdokument för riskhantering, IT och Cyber Security.

 

Du har relevant utbildning inom säkerhet och risk management, ett plus är om du även innehar certifikat inom CISM, CISA eller CISSP. Du kommunicerar obehindrat på engelska, både i tal och skrift.

 

 

Din personlighet

Vi ser att du är en teamplayer som trivs i en arbetsmiljö med ständig utveckling och förändring som grundpelare. Att nätverka och bygga relationer kommer naturligt för dig i din yrkesroll och du håller dig uppdaterad inom det senaste inom ditt område. Vi värdesätter en hög integritet och pålitlighet och ser att du på ett affärsmässigt sätt kan hantera kritiska situationer. Komplexiteten i denna position kräver en ledande strategi som är engagerande, fantasifull och samarbetsvillig, med en sofistikerad förmåga att arbeta med andra ledare för att skapa bästa balans mellan säkerhetsstrategier och andra prioriteringar på verksamhetsnivå.

 

 

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll med stort ansvar i en internationell miljö där du kan ta nästa steg i din yrkesroll. Med en stor teamkänsla arbetar vi för att skapa hållbara lösningar för framtida generationer. Med ett modernt kontor i Solna men med spännande uppdrag i hela världen finns det många möjligheter att utvecklas här. 

 

 

Har vi väckt ditt intresse?

HR Commitment är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på

 HR COMMITMENT

 

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan AFRY och kandidat. 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitment.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från HR Commitment

Alla jobb hos HR Commitment

Liknande jobb Affärsdriven Chief Information Security Officer (CISO) till AFRY