Höörs kommun

Kommunikationsansvarig sökes till Höörs kommun

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun! 

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 500 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. 

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. 

Arbetsuppgifter

Som kommunikationsansvarig ansvarar du för att driva och utveckla kommunens nyhetsflöde och vår kommunikation, både externt och internt, på hemsidan, intranät och andra kanaler. Du ska kunna producera texter, original och mallar. I arbetet ingår också att stödja, samordna och utbilda övriga verksamheter i deras arbete med information och kommunikation. Som en del av arbetet ingår också att hålla riktlinjer, manualer och rutiner uppdaterade. 
Verksamheten utvecklas ständigt, vilket gör att tjänstens innehåll kan förändras över tid. Vår externwebb är relativt ny medan intranätet behöver utvecklas. Arbetet är på både strategisk och operativ nivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ämnesområdet information och kommunikation. Du ska ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, med väl utvecklad känsla för språk och god förmåga att anpassa språket efter situation och målgrupp. God samarbetsförmåga och förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt är en nödvändighet. Du behöver också vara en god pedagog, drivas av att fungera som en nyckelspelare i organisationen, vara serviceinriktad och vara beredd att lösa problem och ta dig an nya uppgifter med kort varsel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Kunskaper i InDesign, Photoshop, Sharepoint, WordPress, samt kunskaper om och intresse för sociala medier, modern informationsteknik och dess möjligheter är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med information och kommunikation inom kommunal verksamhet. 

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   117/18

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Höör . Publicerat : 30 november

Kategorier : Juridik Kommunikation


Senaste jobben från Höörs kommun

Alla jobb hos Höörs kommun

Liknande jobb Kommunikationsansvarig sökes till Höörs kommun