Höörs kommun

HR- specialist sökes!

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun! 

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 500 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. 

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. 

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i ett framgångsrikt och professionellt HR-team? Vill du göra det i en kommun med högt medarbetarindex och engagerade medarbetare? Då skall du fortsätta att läsa!

Vi erbjuder ett generalistuppdrag med stor variation, där du är en av fyra HR-specialister till organisationens chefer i såväl strategiska som operativa HR-frågor. Förutom med chefer så kommer du att ha ett nära samarbete med fackliga företrädare och övriga interna och externa samarbetspartners. 

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som är erfaren generalist inom HR. Du har högskoleexamen inom HR-området och flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du bör ha god förhandlingsvana, gärna inom offentlig sektor. 
För att axla rollen som vår nya kollega vill vi att du har tidigare erfarenheter av rehabiliteringsfrågor, arbetsrätt och avtalstolkning, HR-strategiskt arbete, chefsrådgivning och facklig samverkan. Du är trygg och professionell i din yrkesroll och trivs i en arbetssituation där du arbetar proaktivt, initierar, driver och följer upp. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta parallellt med många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett konsultativt och coachande förhållningssätt samt en god förmåga att bygga upp och upprätthålla förtroendefulla relationer. Du bidrar aktivt med att utveckla arbetet i teamet, har förmågan att arbeta självständigt, är prestigelös och målinriktad.
Är du intresserad av att arbeta på en HR-avdelning som präglas av arbetsglädje, tempo, engagemang, utmaningar samt professionalitet så ska du söka redan i dag!

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   120/18

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Höör . Publicerat : 30 november

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Höörs kommun

Alla jobb hos Höörs kommun

Liknande jobb HR- specialist sökes!