Högskolan i Skövde 1 st lediga jobb hos Högskolan i Skövde

Alla jobb hos Högskolan i Skövde

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Högskolan i Skövde

Tänk stort, tänk litet - tänk nytt
Högskolan i Skövde är en liten och modern högskola med högaktuella utbildningar och spännande forskning. Vi utgår från verkligheten i dagens behov och morgondagens visioner. Våra studenter får förutsättningarna för att lyckas med sina studier och mål genom att vi gärna tänker nytt, är öppna för strategiska samarbeten med omvärlden och tar väl hand om våra studenter. 
 
Skövde i SverigeUnik kunskap
Du kan få en utbildning till produktionstekniker med rätt kompetens för näringslivets behov. Här finns också Sveriges spelcentrum, studenter från våra dataspelsutbildningar kammar hem pris efter pris i nationella och internationella tävlingar. Och vi är helt unika i Europa med vårt program Psykologisk coach där våra lärare förutom undervisning ägnar sig åt internationellt erkänd forskning. 
Arbetslivet nära
Genom mentorskapsprogram, exjobbsexpo och flera andra intressanta aktiviteter för våra studenter får du möjligheten att under studietiden knyta värdefulla kontakter med arbetslivet som ger dig försprång på arbetsmarknaden.
Är du redan ute på arbetsmarknaden finns stora möjligheter till kompetensutveckling. Du har också möjlighet att få skräddarsydda utbildningar till dig och dina medarbetare.
 
Trivs och gör skillnad
Studier och karriär i alla ära. Det finns annat som är viktigt också – att trivas till exempel. Att det finns mer än 10 000 studenter sätter så klart färg på Skövde. Högskolan i Skövde har ett nära samarbete med Skövde kommun för att skapa en trivsam miljö för dig både i och utanför skolan.