Hedin Bil

Bolagsjurist

Anders Hedin Invest Group tillhandahåller marknaden med fordon- och fordonsrelaterade lösningar som skapar värde för våra kunder och har nu även ett ben i bygg- och fastighetsbranschen. Anders Hedin Invest Group ingår dotterkoncernerna Hedin Bil, Mikla-gruppen, Klintberg & Way, Mabi Rent samt dotterbolaget Car to Go Sweden AB, Hedin IT AB, I. A Hedin Fastighet AB och Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest AB är även delägare i Consensus AB och Lasingoo Sverige AB. Med senaste förvärv förväntas koncernens totala årsomsättning uppnå 24,5 miljarder kronor och sysselsätta 3,300 medarbetare. 

Anders Hedin Invest Group präglas av ägarens filosofi om en kombination av målmedvetenhet, skickligt entreprenörskap och resultatfokus. 

 

Som bolagsjurist hos Anders Hedin Invest Group kommer du att ha en bred bolagsjuridisk roll. Du kommer fungera som juridisk rådgivare inom bolagets olika verksamhetsområden. I arbetet ingår att utforma och granska avtal, arbeta med compliance-frågor och agera rådgivare för juridiska frågeställningar inom områden som bl a avtalsrätt, bolag- och affärsrätt och associationsrätt. Du kommer att ansvara för koncernens bolagshandlingar och avtal och lämna affärsjuridisk rådgivning särskilt i samband med förvärvstransaktioner och omstruktureringar, men även i frågor som rör ägarna såsom exempelvis aktieägaravtal.  

Då Anders Hedin Invest etablerar sig i Europa kommer du också att arbeta med internationell rätt och rådgivning. 

Tjänsten är placerad i Mölndal och resor i tjänsten, främst inom Europa, kan förekomma. 

 

Vem är du? 

Du har en juristexamen och mellan 2-5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på advokatbyrå och/eller som bolagsjurist med inriktning på associationsrätt, affärsrätt och avtalsskrivning.  Erfarenhet av att självständigt driva olika bolagsärenden, gärna i en internationell miljö är meriterande. Du är van att hålla utbildningar anpassade till organisationens behov och ett krav är att du har förhandlingsvana. Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.  

Som person är du van att arbeta i en resultatorienterad organisation. Du uppskattar att ta stort eget ansvar. Vidare är du förtroendeingivande, flexibel och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du är positiv och prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. 

Att du klarar av att hantera många kvalificerade frågor och följa dem i mål ser du som en självklarhet! 

Du bör trivas och stimuleras av en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och där förmågan att hantera snabba förändringar.  

  

Kontakt 

För mer information om tjänsten är Du välkommen att kontakta ägare och koncernchef Anders Hedin, anders.hedin@hedinbil.se.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Mölndal

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Hedin Bil

Alla jobb hos Hedin Bil

Liknande jobb Bolagsjurist