H2 Entreprenad

Platschef

Om H2

Sedan starten 2015 så ser vi oss som uppstickaren i byggbranschen som vill utmana ”hur det alltid har gjorts”. Hos oss kommer du vara nära till besluten där en öppen och tydlig kommunikation är fundamentet i arbetet. Planering och tidsplanen är A och O  vilket i slutändan gör att ekonomin går ihop. Hos oss är fokus på din prestation i arbetet vilket innebär att det inte ligger någon prestige i vilken titel du har. Alla i företaget är lika viktiga för att arbetet skall fungera! Vi värderar affärsmässighet och långsiktigt hållbara relationer i alla led.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en platschef till projekt i Lund. Som platschef har du en av nyckelrollerna och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänsten innebär att du har ett arbetsmiljöansvar, personalledning samt planering av det dagliga arbetet, löpande kontroller av kostnader och dokumentation av utförda arbeten. Rollen som platschef innebär helt enkelt att du har ansvar för det projekt du arbetar med. Från början till slut! Du kommer har löpande kontakt och avstämningar med projektledare och i vissa frågor VD.

 

 

Vem är du?

Vi söker nu dig med mångårig erfarenhet från ledande funktion inom byggsektorn, meriterande är erfarenhet från nyproduktion av hotell. Du har lett projekt från projekteringsstadiet till genomförande och avslut. För att du ska passa in hos oss krävs att du ger det där lilla extra och vågar ta beslut. Du skall vara driven, och lösningsorienterad. Vidare är du ambitiös, orädd och har lätt för att anpassa dig själv och ditt ledarskap till de personer du möter i ditt dagliga arbete. Resor i arbetet till huvudkontoret kan förekomma. Du skall kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift. Du kommer använda dig av vårt egenutvecklade program BOON, Palette, Officepaketet samt bluebeam.

 

 

Ansökan

Stämmer ovanstående in på dig, då är du välkommen med din ansökan till jobb@h2entreprenad.se där du skriver en kort presentation av dig och varför du skulle passa perfekt hos oss på H2. Glöm inte bifoga ditt CV. Intervjuer kommer ske löpande och när tjänsten är tillsatt tas annonsen bort

 

Vi har flera tjänster ute så tveka inte att sända in en ansökan för andra orter alternativt till andra tjänster.

 

  

Frågor på det?

Sylvia Lundqvist / HR-ansvarig

sylvia@h2entreprenad.se

070 725 59 06

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lund . Publicerat : 21 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från H2 Entreprenad

Alla jobb hos H2 Entreprenad

Liknande jobb Platschef