HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSFÖRVALTNINGEN

Handläggare

Avdelningen för närsjukvård är en av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens tio avdelningar och ansvarar för att tillgodose behovet av närsjukvård i Stockholms län. Enheten för samverkan och stöd utgör en samordnande funktion för hela avdelningen. Arbetet på enheten omfattar bland annat stöd till sjukvårdsstyrelserna, insatser inom kommunsamverkan, nationella överenskommelsen inom psykisk hälsa samt medicinsk rådgivning.

 

Enheten för samverkan och stöd har i uppdrag att genom avtal med leverantörer av tolktjänst se till att patienter och vårdgivare har tillgång till tolkar för att genomföra vårduppdragen på ett patientsäkert sätt. Tolktjänst ska bidra till en demokratisk och jämlik vård genom kvalitetsutveckling av tolktjänsten. Som ett led i landstingets digitaliseringsarbete ingår även utveckling och implementering av den digitala produkten Tolkportalen.

 

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att fungera som en brygga mellan förvaltningen och teknisk kravställning i den digitala utvecklingen.  

 

Arbetsuppgifterna består bland annat av att: 

  • förvalta och följa upp avtal med leverantörer 
  • utarbeta förvaltningsplan
  • planera och administrera förvaltningsuppdraget Tolkportalen utifrån riktlinjer från objektsägare och etablerad förvaltningsplan  
  • delta i arbetet med att kravställa och granska den digitala produkten Tolkportalen
  • samarbeta med vårdgivare, andra enheter inom förvaltningen och våra målgrupper 
  • handlägga ärenden till den politiska organisationen och delta i genomförandet av politiska beslut 
  • genomföra och delta i förvaltningens utredningar samt medverka i utvecklings- och kvalitetsarbete 

Vi söker 

Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig passande högskoleutbildning. Du har ett genuint intresse att arbeta med utveckling och förbättringar samt erfarenhet av analysarbete. Det är meriterande om du har kunskaper i statistik samt erfarenhet av digitalisering alternativt IT-system. Det är även meriterande om du har god kunskap om hälso- och sjukvården. Du bör ha god kännedom om hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation.  

 

Personliga egenskaper 

Som person är du handlingskraftig, systematisk och strukturerad. Du behöver även kunna kommunicera enkelt, tydligt och med fokus på målgruppens förutsättningar och behov. Arbetet innebär många kontakter, så du behöver ha en god samarbetsförmåga och kunna jobba i team. Du är självgående och kan fatta beslut utifrån mandat.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSFÖRVALTNINGEN

Alla jobb hos HÄLSO- OCH SJUKVÅRDSFÖRVALTNINGEN

Liknande jobb Handläggare