Hälsinglands Sparbank

Vi söker en jurist med bred kompetens

Vi söker dig som vill arbeta med juridisk rådgivning och kan upprätta handlingar inom familje-, företags- och affärsjuridik. Vi vill dessutom att du är behjälplig när banken ska ingå avtal och förbindelser.

 

Om tjänsten

Att arbeta som jurist hos oss innebär att du arbetar med juridisk rådgivning samt upprättar handlingar inom familje-, företags-, och affärsjuridik samt angränsande rättsområden. Våra kunder är främst privatpersoner och mindre till medelstora företag och vi ser den största efterfrågan inom ekonomisk familjerätt samt generationsskiften och kompanjonsavtal i företag. Som en del av tjänsten förväntar vi oss att du är rådgivande och behjälplig att granska de avtal och förbindelser banken avser ingå.

 

Om dig

Vi söker dig med juristexamen och som vi tror har ett antal års erfarenhet inom familjejuridik. Vi önskar dessutom att du har kunskaper och erfarenhet inom de områden som är specifika för våra företagskunder, exempelvis redovisning och skatter i mindre företag, associationsrätt och fastighetsrätt. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är strukturerad och självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt att skapa goda relationer såväl med kunder som kollegor.

 

För mer information kontakta

Kontorschef Eva Malmström på telefon 0650-371 23 eller Kristina Westling på telefon 0650-371 82.

 

Facklig kontaktperson för finansförbundet är Annica Rengman-Bergh på telefon 0650-371 74.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan som du skickar senast 2018-04-30 till vår personalchef via e-post: patrik.dahlin@halsinglandssparbank.se

  

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Hudiksvall

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Hälsinglands Sparbank

Alla jobb hos Hälsinglands Sparbank

Liknande jobb Vi söker en jurist med bred kompetens