Grant Thornton

Skatterådgivare inom Ägarledda bolag till Grant Thornton

Vill du vara med och skapa ett välmående näringsliv, och utmanas och utvecklas med inspirerande kunder och kollegor i en schysst arbetsmiljö? Hos oss får du ta del av variationen och utvecklingstakten som våra entreprenörer och tillväxtbolag ger, och vår generösa tillsammanskultur beskrivs som unik.

 

Vad du får hos oss

Du ingår i ett skatteteam som huvudsakligen arbetar med skattefrågor som rör tillväxtföretag samt ägarledda företag och deras ägare. Vi har ett starkt kundfokus och jobbar nära våra kunder. Du är den som har den främsta kundkontakten och du leder uppdragen med stöttning från seniora kolleger och handleder mer juniora kolleger.

 

Du kommer arbeta när våra kunder med exempelvis följande frågor:

• omstruktureringar

• förvärv

• försäljning av bolag

• upprättande av incitamentsprogram

• fastighetsbeskattning

 

Vi kommer erbjuda dig en möjlighet att själv forma din karriär i en platt och förändringsbenägen kultur. Vi värdesätter jämställdhet och hållbarhet och är måna om att våra medarbetare trivs och utvecklas tillsammans. Hör hur dina framtida kolleger, Julia och Magnus, tycker att det är att arbeta på Grant Thornton.

 

Vem söker vi

Vi söker dig som har jurist- eller ekonomexamen. Du skall ha minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå, skattebyrå, advokatbyrå eller liknande.

 

För att passa in hos oss är det viktigt att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen.

 

Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör.

 

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

 

I den globala organisationen, Grant Thornton International Ltd, har du ytterligare 62 000 kollegor i mer än 130 länder.

 

Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade. Vi är cirka 100 skattejurister totalt, varav 50 i Stockholm, som erbjuder tjänster inom fem nyckelområden: företagsbeskattning, fastigheter, internationell beskattning, fåmansföretag och moms-, tull- och punktskatter.

 

Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

 

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

 

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Grant Thornton

Alla jobb hos Grant Thornton

Liknande jobb Skatterådgivare inom Ägarledda bolag till Grant Thornton