Grant Thornton

Specialist inom Kvalitetsstyrning till Grant Thornton

Vad du får hos oss

Du ingår i Quality & Risk Office som är en ny funktion med ansvar för att etablera och säkerställa en affärsmässig, högkvalitativ och professionell kvalitets- och riskkultur inom Grant Thornton. Du är en viktig pusselbit i vårt arbete och självklart är du med och bidrar till en god stämning och arbetsmiljö inom teamet.

 

Annika Odelros, ansvarig för funktionen Quality & Risk Office:

Kvalitets- och riskfrågorna står högt på agendan inom Grant Thornton och förväntningarna på funktionen är tydliga och härligt utmanande. Jag är en driven och prestigelös person som sätter ett värde i medarbetarnas självdriv och lösningsorienterade angreppssätt. För mig är teamet nyckeln till framgång – genom öppenhet, omtänksamhet och ett nära samarbete lyckas vi tillsammans.

 

I rollen som specialist inom kvalitetsstyrning kommer du arbeta med vårt interna kvalitetsstyrningssystem. Du skall självständigt driva såväl utvecklingen som övervakningen av kvalitetsarbetet. Du kommer även att stötta verksamheten i diverse kvalitetsrelaterade frågeställningar och löpande utbilda kolleger i hela Sverige.

 

Vi erbjuder dig en möjlighet att själv forma din karriär i en platt och förändringsbenägen kultur. Vi värdesätter jämställdhet och hållbarhet och är måna om att våra medarbetare trivs och utvecklas tillsammans.

 

Vem söker vi

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Du skall ha arbetslivserfarenhet från arbete inom kvalitetssäkring, intern kontroll, internrevision eller motsvarande. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen eller liknande.

 

Du är en person som drivs av att arbeta tillsammans med dina kolleger och gemensamt sträva efter uppsatta mål. Du har en förmåga att sätta dig in i och förstå verksamheten och du är pedagogisk. Som person inger du förtroende och du har förmågan att på ett ödmjukt sätt stå upp för din sak. Samtidigt är du prestigelös och pragmatisk med en vilja att alltid hjälpa till där det behövs.

 

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

 

Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats.

 

Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

 

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Grant Thornton

Alla jobb hos Grant Thornton

Liknande jobb Specialist inom Kvalitetsstyrning till Grant Thornton