Goodyear

Pricing Analyst Trainee med goda Excelkunskaper till Goodyear

Har du nyligen tagit din examen och är på väg in i arbetslivet eller hunnit jobba ett kort tag efter din examen och vill accelerera din karriär på ett internationellt företag? Goodyear erbjuder ett lärorikt traineeprogram där du ges en bred bas att stå på och får chansen till värdefulla erfarenheter och en väg in i ett internationellt företag. Traineeprogrammet har varit mycket lyckat historiskt sett och tidigare trainees har samtliga blivit erbjudna att efter programmets slut påbörja en spännande karriär inom organisationen. Traineeprogrammet är ett år och du ges en gedigen introduktion och möjlighet att lära av erfarna kollegor samtidigt som du uppmuntras till att bidra med din kreativitet och nya infallsvinklar. Vid programmets slut är ambitionen från Goodyears sida att hitta en lämplig position till dig inom organisationen.

På Goodyear räknas alla. På Goodyear existerar inte måndagsångest. Oavsett vad du har för karriärsmål så finns det möjligheter för dig att utvecklas på Goodyear, tillsammans med Goodyear. Hos Goodyear har du också möjlighet att samla på dig internationell erfarenhet! – Roni, tidigare Trainee

Traineeprogrammet
Under programmets gång kommer du att tillhöra avdelningen Pricing department som arbetar med prissättning utav Goodyears produkter. Avdelningen har ett nära samarbete med säljavdelningen gällande kampanjarbete och affärer. Avdelningen håller sig även uppdaterade gällande Goodyears position på marknaden gentemot konkurrenter och deras prissättning och har mycket kontakt med det regionala teamet och Goodyears Consumer Sales Managers i de olika länderna för att diskutera prissättning och rabattstrukturer.

I rollen kommer du att räkna på möjliga affärer och rabatter samt hjälpa till att ta fram olika scenarier för hur prissättningen påverkar Goodyears framgång på marknaden. I den här rollen rapporterar du direkt till Goodyears Pricing Analyst Manager. Arbetet kommer till stor del utföras i Excel och SAP.

Vem vi söker
Du är nyligen examinerad från en lämplig akademisk utbildning. Förmodligen är du civilingenjör eller civilekonom. Kanske kommer du direkt från universitetet eller har en kortare tids arbetslivserfarenhet efter din examen.

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i Excel och då Goodyear är ett internationellt företag krävs det flytande engelskkunskaper. Det är viktigt att du har ett analytiskt tänk men även är serviceinriktad och kommunikativ och kan hantera säljavdelningen samt är duktig på att förmedla siffror på ett lättförståeligt sätt.

Som person är du ambitiös och inställd på att utvecklas och lära dig mycket. Du är initiativtagande och duktig på att hitta nya angreppssätt och lösningar. Du hanterar stress på ett bra sätt och trivs med arbete i ett högt tempo. Du är driven, har ett öppet sinne och inte rädd för att komma med egna infallsvinklar och ta för dig. Du är också en energisk, affärsorienterad och positiv person som är redo att starta din karriär i en händelserik miljö på ett globalt företag.

Om Goodyear
Goodyear är ett av världens största däckföretag med verksamhet i de flesta regioner i världen. Tillsammans med sina dotterbolag utvecklar, marknadsför och säljer Goodyear däck inom alla områden. Det internationella huvudkontoret ligger i Akron, Ohio. Läs mer om Goodyear på 
www.goodyear.com.

Goodyear Dunlop Tires Nordic är ett dotterbolag som framgångsrikt marknadsför och säljer däck i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Den nordiska organisationen har idag ca 150 anställda med 80 baserade i nya, moderna kontor nära Södra Station i centrala Stockholm. Med märken som Goodyear och Dunlop erbjuder Goodyear en prisbelönt portfölj av däck och gummiprodukter för både passagerare och transportsektorn.

Placering: Södermalm i Stockholm
Omfattning: 12 månader, heltid. Start omgående.

Selektering av Cv:n och intervjuer kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev för att visa ditt intresse. I denna rekryteringsprocess samarbetar Goodyear med Ivy Talents. Frågor kring Traineeprogrammet är välkomna till Julia Olsson på julia.olsson@ivytalents.se eller telefon 070-759 76 66.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Goodyear

Alla jobb hos Goodyear

Liknande jobb Pricing Analyst Trainee med goda Excelkunskaper till Goodyear