Funnel

Bolagsjurist till Funnel

Funnel växer och i takt med det behöver vi förstärka vår juristavdelning med en till bolagsjurist. Vi letar efter dig som vill arbeta i en snabbväxande tech scale-up där du får vara med och bidra med din kompetens. Du kommer att vara en central del av juristavdelningen och jobba tillsammans med en senior bolagsjurist och chefsjuristen, båda placerade centralt i Stockholm.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett snabbväxande techföretag som tillhandahåller SaaS-tjänster som möjliggör för företag världen över att följa upp och analysera resultatet av sin marknadsföring. Data är centralt och även på juristavdelningen jobbar vi för att utifrån data om våra ärenden och arbetssätt se till att vi sätter rätt processer för att på smarta sätt automatisera vår rådgivning och göra juridiken lättillgänglig för våra kollegor. Du får vara en del av en juristfunktion med erfarenhet från såväl advokatbyråer som etablering av juristavdelningar på andra bolag. Hos oss får du en brant utvecklingskurva där du blir en naturlig del av organisationen och får växa med Funnel.

 

 

Rollen

Som bolagsjurist på Funnel kommer du att arbeta nära affären tillsammans med det övriga juristteamet, med frågor som spänner över stora delar av verksamheten.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

• Uppdatera standardavtal rörande Funnels produkter och tjänster

• Upprätta, granska och förhandla ett brett utbud av enklare avtal, exempelvis med leverantörer

• Löpande lämna juridiskt stöd till organisationen i övrigt avseende marknadsföring, personuppgiftsbehandling, avtalstolkning samt informationssäkerhet i samarbete med Funnels rutinerade informationssäkerhetsteam 

 

 

Bakgrund och profil

För att du ska passa in i rollen tror vi att du har en svensk juristexamen och cirka två till fyra års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå. Du behöver ha god erfarenhet inom IT-, marknads- och avtalsrätt. Har du kunskaper inom GDPR är det en merit.

 

Vi söker en pragmatisk och lösningsorienterad person som har förmågan att hitta balansen mellan det kommersiella och juridiken utifrån ett intresse för att se hur juridik kan användas som ett verktyg i en snabbrörlig och internationell miljö. Du behöver vara intresserad av arbeta tillsammans med andra specialister och att på ett pedagogiskt och prestigelöst sätt kunna kommunicera dina kunskaper och insikter till olika avdelningar inom organisationen. Det är viktigt att du är noggrann och att du har lätt för att samarbeta med andra. Då Funnel är ett tillväxtbolag ser vi gärna att du är en tech-intresserad person som gillar att vara i en flexibel och dynamisk miljö med högt tempo där det finns stora möjligheter att ge råd på nya sätt med juridiken som en del av verksamheten.

 

Då vi på Funnel uteslutande kommunicerar på engelska behöver du behärska språket obehindrat, både i tal och i skrift.

 

 

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående Funnel eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Sara Isenberg på 0732 09 10 46 eller på sara.isenberg@sharprecruitment.se.

 

Din ansökan ska bestå av ett CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

 

Zarina Virsholm, ansvarig rekryterare, tel. 0733 99 07 27 och mail zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

Sara Isenberg, senior rekryteringskonsult, tel. 0732 09 10 46 och mail sara.isenberg@sharprecruitment.se.

 

 

About Funnel

Funnel is a Software as a Service product that helps some of the largest businesses worldwide to automate the generation of Business-Ready Data. Our customers use Funnel to make their businesses more data-driven by drawing spot-on conclusions from their business and marketing data that we deliver to them. The service we provide lets marketers aggregate and consolidate data from all of their marketing tools and channels.

 

We are a fast-growing and well-funded scale-up with a customer range from large e-commerce to advertising agencies and consumer brands. Since the product launch in 2015, we have set up offices in Stockholm and Boston, and grown to service thousands of marketers all over the world, with the US as the largest market. We dream big, start small and scale quickly!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Funnel

Alla jobb hos Funnel

Liknande jobb Bolagsjurist till Funnel