Fredersen

Junior biträdande jurist till Fredersen Advokatbyrå i Malmö

Fredersen erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till framför allt stora och medelstora transaktionsintensiva företag. Vi hanterar komplexa och prestigefulla uppdrag för våra klienter och det kan handla om såväl transaktioner och tvister som allmänna juridiska frågor i klienternas löpande verksamhet. Hos oss får du många av den stora byråns fördelar men i ett mindre format. 

 

Vi söker dig med juristexamen och stort intresse för bolags- och aktiemarknadsrättsliga frågor. Fullgjord tingstjänstgöring eller något års erfarenhet från annan affärsjuridisk byrå är meriterande för tjänsten men inget krav.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kan förvänta dig avancerade och utmanande arbetsuppgifter och tidig direktkontakt med klienter. Du får aktivt medverka i större uppdrag tillsammans med dina mer seniora kollegor. Eftersom vi är en relativt sett mindre byrå, i relation till den typ av uppdrag vi hanterar, kan du räkna med varierade arbetsuppgifter, stort eget ansvar och en lärande miljö. Vi lägger stor vikt vid utbildning och kompetensutveckling för våra juniora biträdande jurister och erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

 

Vi är måna om att bevara vår goda, personliga stämning och starka kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta, tillsammans med vår höga grad av specialisering och flexibilitet, bidrar till att vi kan ge våra klienter de bästa förutsättningarna för sina affärer.

 

Vem är du?

Hos oss kommer du att trivas om du är en person som vill påverka och triggas av höga målsättningar. För att passa in i vår verksamhet ska du vara driven, noggrann, arbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk. En stor förståelse för vikten av att hålla klienterna nöjda är avgörande. 

 

Vi tror att du avlagt juristexamen med mycket goda betyg och är en person som gillar att ta eget ansvar och är trygg i dig själv, även under stress och tidspress. Du har ett stort intresse för både affärsjuridik och konsultrollens särskilda krav och utmaningar och förstår vikten av att kunna göra juridiken begriplig även för icke-jurister. Du tycker att aktiemarknaden och dess regelverk är spännande och vill gärna lära dig mer om dessa. Dessutom har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

Kontaktinformation

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Rentschler på tel 040-10 97 95. Ytterligare information om byrån hittar du på www.fredersen.se

 

Skicka din ansökan, inkluderande ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildningen, till jobb@fredersen.se 

 

Sista ansökningsdag : 16 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fredersen

Alla jobb hos Fredersen

Liknande jobb Junior biträdande jurist till Fredersen Advokatbyrå i Malmö