Flood Herslow Holme 1 st lediga jobb hos Flood Herslow Holme

Alla jobb hos Flood Herslow Holme

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Flood Herslow Holme

Flood Herslow Holmes kunder är i första hand ägare till tillgångar och verksamheter som representerar stora värden. Våra kundrelationer bygger på långsiktighet. Bland kunderna finns t.ex. investmentbolag, private equity bolag, privatpersoner, jordägare och entreprenörer. Byrån representerar även noterade och onoterade bolag. Våra kunder är verksamma i ett flertal olika branscher. Vi företräder även myndigheter.

Vi strävar alltid efter att få ett helhetsgrepp och att hitta den bästa lösningen, anpassad efter kundens specifika behov. Detta är ett oslagbart sätt att tillföra mervärde. Genom att långsiktigt hantera kundens alla juridiska frågor får vi en djup insikt i deras verksamhet. Ett så nära samarbete ställer höga krav på både vår rådgivning, tillgänglighet och integritet. Det gillar vi.

Integritet och villkor

Vi har tystnadsplikt och är noga med säkerheten kring all information du ger oss. För mer info om hur vi arbetar, hur vi hanterar dina personuppgifter och värnar om din integritet, se våra Allmänna villkor.

En del av Warwick Legal Network

Flood Herslow Holme är medlem i Warwick Legal Network – ett internationellt nätverk av oberoende advokatbyråer med erfarenhet från alla områden inom affärsjuridiken som erbjuder en hög standard av juridisk service till klienter på en internationell nivå.

 

För mer information besök http://www.fhhlaw.se.