Fenix Begravningsbyrå

Erfaren familjejurist, Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå (Fenix) hjälper varje år tusentals familjer att ordna ett fint farväl. Vi vill underlätta för anhöriga i en svår situation, så att de kan fokusera på det som är viktigt – sina nära och kära, snarare än komplicerad och kostsam begravningsplanering och familjejuridik. 

“Jag trivs med att jobba på Fenix för att vi hela tiden utvecklar och förbättrar oss, man får ta egna initiativ och så är vi ett tajt team som har kul” /Lotta

Din roll!

Som familjejurist på Fenix kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av t.ex. bouppteckningar, testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvsskiften. Du kommer ha ett nära samarbete med våra begravningsrådgivare för att säkerställa nöjda och trygga kunder.

Hela företaget är på en utvecklingsresa tillsammans och vi behöver din hjälp med att bli bäst i branschen inom familjejuridik, så förutom att jobba med handläggning av familjerättsliga ärenden kommer du att hjälpa till med att utveckla företagets arbetssätt och de tjänster som vi erbjuder. Under våra veckomöten får du möjlighet att diskutera lärdomar och långsiktiga förbättringsåtgärder.

Varje dag kommer du få kontakt med en mångfald av människor som har individuella behov, krävande önskemål och varierande bakgrund. Vi arbetar hårt och smart för att leverera ärlig och enastående service mot kunder och kolleger ex. kan en kunds önskemål förändras i sista minut och då gäller det att behålla lugnet och känna sig trygg i att vi kan lösa de flesta situationer.

Vad får du av oss?

Lärande och utveckling

Då Fenix är ett snabbväxande företag skapas utvecklingsmöjligheter hela tiden och endast ditt eget driv och din egen insats sätter begränsningarna. Du kommer vara grunden i att bygga upp vår juridiska avdelning. Du kommer involveras i att utveckla vårt tjänsteerbjudande inom familjejuridik och det är viktigt att du tycker detta är stimulerande.            

Härliga kollegor

Medarbetare som trivs och är drivna är grunden för vår gemensamma framgång. Vi har en kamratlig och informell stämning och vi skrattar och har kul tillsammans på jobbet. Din arbetsplats är på vårt kontor i centrala Stockholm på Klarabergsgatan 35. Här sitter du tillsammans med övriga i teamet som både består av andra kundrådgivare och verksamhetsutvecklare. Totalt är vi 13 medarbetare.

Du kommer även ha ett tätt samarbete med kolleger, kunder och leverantörer i övriga Sverige.

Vad söker vi hos dig?

Du är affärs- marknad- och kundorienterad, inriktad på familjejuridik och vill arbeta i ett engagerat team där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas. Som person är du förtroendeingivande, prestigelös och noga med detaljer. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet.

Du ska ha:

  • Svensk juristexamen
  • Erfarenhet av arbete inom familjejuridik
  • Erfarenhet av försäljning
  • God datorvana
  • Kunskap inom digitalisering av juridiska tjänster är meriterande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Arbetets natur kräver engagemang, struktur och effektivitet.

Vi ska ha branschens nöjdaste kunder och inget får lämnas åt slumpen. Det ställer höga krav på att du är noggrann och strukturerad samt att du vill ge service i världsklass, både till kollegor och kunder.

Även när tempot är högt, och det är det ibland, ger vi kundnöjdhet och service högsta prioritet. Det kräver att du självständigt kan ta egna initiativ och fatta de beslut som situation kräver.

Då vi hela tiden jobbar för att bli bättre behöver du älska att ständigt förädla och förbättra processer och arbetssätt.

Känner du att detta kan vara något för dig är du varmt välkommen att söka tjänsten, genom att skicka in CV och personligt brev till rekrytering@fenixbegravning.se 


Vi önskar ha din ansökan senast 22 februari
(Urval och nästa steg påbörjas 13 februari)

För att ta reda på om du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervju.

Vill du veta mer?

Jag heter Mikael Novak och är en av grundarna till Fenix. Det är jag som är rekryteringsansvarig för den här tjänsten så ring gärna mig på 0707 52 20 51 om du har frågor om rollen eller kring rekryteringsprocessen, du kan även mejla dina frågor på rekrytering@fenixbegravning.se. Besök oss gärna på www.fenixbegravning.se.

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fenix Begravningsbyrå

Alla jobb hos Fenix Begravningsbyrå

Liknande jobb Erfaren familjejurist, Fenix Begravningsbyrå