Fastighetsägarna

Fastighetskonsult - Fastighetsägarna Västerås

Är du en strategisk förhandlar, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Vill du dessutom arbeta med rådgivning och skapa långsiktiga relationer? Då kan du vara den vi söker!

 

Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Vi är ledande inom stadsutveckling och driver på den lokala och nationella opinionen för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag. Våra medlemmar är fastighetsägare med bostäder, lokaler och industrifastigheter. Genom lokal närvaro ger vi våra medlemmar stöd i deras vardag.

 

Om tjänsten

Som fastighetskonsult hos oss kommer du arbeta i en bred roll med fokus på att utveckla och driva hyresförhandlingar på uppdrag av våra kunder. Du kommer agera rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsförvaltning men även i viss mån fastighetsjuridiska frågor. Du verkar för att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende över tiden. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är vårt ansikte utåt för fastighetsbranschen och du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice.

 

På sikt kommer du även ha möjlighet att medverka och leda utbildningar för våra medlemmar och medarbetare.

 

På kontoret i Västerås arbetar idag sju personer som delar på flera arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav.

 

Din profil

Vi söker dig som sporras av förhandlingssituationen och som både har ett affärsorienterat och ett samarbetsinriktat arbetssätt. Du har en för tjänsten relevant högskoleexamen inom exempelvis teknik, ekonomi eller juridik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen är en stor tillgång i tjänsten.

 

För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann, tar egna initiativ och driver självständigt ditt dagliga arbete framåt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera din rådgivning på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Läs mer om Fastighetsägarna och vad vi står för på www.fastighetsägarna.se

 

För mer information är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Benny Axelsson, Förhandlingschef på telefon 070-589 79 95. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Västerås . Publicerat : 30 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fastighetsägarna

Alla jobb hos Fastighetsägarna

Liknande jobb Fastighetskonsult - Fastighetsägarna Västerås