Fastighetsägarna

Fastighetskonsult

Vill du bli vår nya kollega? 

Gillar du förhandlingssituationer, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Har du dessutom erfarenhet från fastighetsbranschen, företagsekonomi eller juridik ska du söka jobbet som Fastighetskonsult till Fastighetsägarnas kontor i Eskilstuna.

Om tjänsten

Rollen som fastighetskonsult i Eskilstuna innebär att du kommer arbeta i en bred roll med fokus på att utveckla och driva hyresförhandlingar på uppdrag av våra kunder samt vara rådgivare till Fastighetsägarnas medlemmar i frågor som rör fastighetsförvaltning men även fastighetsjuridiska frågor. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. På sikt kommer du även ha möjlighet att medverka och leda utbildningar för våra medlemmar och medarbetare. Du är vårt ansikte utåt för fastighetsbranschen och du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice. 

På kontoret i Eskilstuna arbetar idag tio personer som delar på flera arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Denna rekrytering är en förstärkning inom förhandlingsområdet i Södermanland län samt dess kringliggande kontorsorter. Då förhandlingsvolymen är stor i den här regionen ser vi ett behov av att vara två Fastighetskonsulter där ni tillsammans med det administrativa stödet skapar ett effektivt och utvecklande samarbete. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som sporras av förhandlingssituationen och som både har ett affärsorienterat och ett samarbetsinriktat arbetssätt. Du har en för tjänsten relevant högskoleexamen, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen är en stor tillgång i tjänsten. För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann, tar egna initiativ och har en operativ genomförandekraft.  Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera din rådgivning på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Ett intresse för politik och samhällsfrågor är till nytta i tjänsten, liksom kunskap kring hyreslagstiftning.  Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Fastighetsägarna

Alla jobb hos Fastighetsägarna

Liknande jobb Fastighetskonsult