Fasticon Kompetens

VVS-samordnare - Stockholms Stad

Fastighetskontoret förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. Uppdraget är i första hand att förvalta och utveckla lokaler för stadens egna behov – exempelvis kontorslokaler, offentliga lokaler och lokaler för idrott och kultur. I fastighetsbeståndet finns allt från brandstationer, bergrum, saluhallar och salutorg till slott och herrgårdar, villor och små torp på landet. Fastighetskontoret förvaltar även stadens natur- och friluftsområden utanför kommungränsen. Fastighetskontoret har cirka 150 medarbetare.

VVS-samordnare 
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Är du expert inom värme, ventilation och sanitet och skulle vilja förvalta och utveckla några av Stockholms mest unika fastigheter? I så fall är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att vara en del av ett glatt och kunnigt team bestående av tio teknikförvaltare och fem teknikspecialister. Du kommer att ha ett nära samarbete med kontorets kundförvaltare, projektledare och driftenhet samt vara kontorets expertstöd inom värme, ventilation och sanitet med ansvar för bland annat kontorets OVK-besiktningar och VVS-riktlinjer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Planering, beställning och uppföljning av OVK- och myndighetsbesiktningar av tryckkärl och kylanläggningar
 • Rapportering till teknikförvaltare för planering av åtgärder efter myndighetsbesiktning
 • Ansvar för fastighetskontorets tekniska riktlinjer för VVS-installationer
 • Expertstöd till teknikförvaltare, projektledare, driftpersonal m.m.
 • Omvärldsbevakning
 • Kravställning inför och under pågående projekt
 • Hantering av avvikelser från VVS-riktlinjer som rapporteras från pågående projekt

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning inom VVS-området, alternativt har du införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

För rollen krävs att du har flerårig erfarenhet av arbete med tekniska installationer för värme, ventilation och sanitet. Du har ett gediget kunnande inom VVS-området, både praktiskt och teoretiskt,  med en förmåga att balansera mellan de generella frågorna och detaljer. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i offentliga miljöer och har du jobbat med badanläggningar är det ett plus.

Då tjänsten innehåller administrativa delar är det viktigt att du behärskar de vanligaste Officeprogrammen och att du kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. 

Du arbetar strukturerat och har förmåga att planera långsiktigt. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, därför är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd. Du har förmågan att se helheten och drivs av att få saker i mål och se resultat.

För att lyckas i rollen behöver du vara tydlig i din kommunikation och ha förmåga att driva ärenden framåt. Vi tycker också att det är viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. 

Övrigt


Om fastighetsavdelningen
Fastighetsavdelningen förvaltar fastighetsnämndens fastigheter och byggnader men har även förvaltningsuppdrag åt andra nämnder inom staden. Avdelningen består av fem enheter; driftenheten, enheterna för kundförvaltning, enheten teknikförvaltning, samt enheten fastighetsadministration. Våra mål är att ha nöjda kunder, tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och erbjuda kunderna välunderhållna fastigheter. Vi har idag hyresintäkter motsvarande 1,3 miljarder kr och hanterar 4.000 hyresavtal vilket gör att vi är en av Sveriges större fastighetsförvaltare. Att arbeta hos oss är alltid varierade och ger stora möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss får du:

 •  Vara med och utveckla Stockholm
 •  Arbeta med spännande och unika fastigheter
 •  Goda möjligheter att utvecklas inom ramen för ditt uppdrag och inom Stockholms stad
 •  Stor frihet att planera ditt arbete
 •  En chef som engagerar, stöttar och utmanar
 •  Hjälpsamma och kompetenta kollegor som bidrar till en god stämning på kontoret
 •  En centralt belägen arbetsplats
 •  Förmåner som exempelvis Rikskortet, friskvård och semesterväxling
 •  En arbetsgivare som jobbar med sina utmaningar

Ett Stockholm för alla
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som VVS-samordnare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Fastighetskontoret med Fasticon AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.seoch bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticon.se eller på 072-389 99 71.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb VVS-samordnare - Stockholms Stad