Fasticon Kompetens

VD

STF Ingenjörsutbildning har framgångsrikt utbildat yrkesverksamma inom teknikområdet sedan 1930-talet. Utbudet av kurser inom området är brett och målgruppen för utbildningarna är främst tekniker och ingenjörer. STF erbjuder öppna kurstillfällen, från grund till fördjupning, diplomprogram, seminarier och temadagar samt företagsanpassade utbildningar för både större och mindre organisationer.

Våra föreläsare är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Sedan 1 juni 2018 ägs STF Ingenjörsutbildning av Fasticon AB,


Vi söker dig som med engagemang, entusiasm och affärsdriv, vill vara med och utveckla vår verksamhet och se till att lönsamma affärer och tillväxt skapas. Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, utbildningsbranschen och förståelse för El- och energisektorn.

Tjänsten
Utbildningsbranschen står inför flera utmaningar framöver alltifrån digitalisering till förändringar i marknaden och förändringar gällande behovet av traditionell utbildningsverksamhet. Som VD kommer du att ansvara för att skapa kundnöjdhet, tillväxt och lönsamhet inom både nya och befintliga affärer/kunder, så att vi står beredda att möta morgondagens utmaningar inom utbildningsbranschen.

I arbetsuppgifterna ingår förutom resultatansvar, personalansvar för 8 produkt-/projektansvariga och tre föreläsare. Till ditt stöd i verksamheten har du Marknad, IT och Ekonomi. Det pågår ett intressant digitaliseringsprojekt som kommer att vara värdefullt i ditt kommande utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

  • Affärsutveckling, skapa och implementera nya affärer, nya sammanhang
  • Driva affärer, förhandla med kunder
  • Stödja och coacha medarbetarna
  • Marknadsanpassa och se över behov av utbildnings- och kursbehov samt ansvara för utveckling av erbjudande till kunder.
  • Tillsammans med medarbetarna arbeta med förändring och innovation för att skapa tillväxt
  • Samarbete med BFAB – utbildningar inom bygg och fastighet

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk bakgrund förslagsvis ingenjör eller ekonom eller utbildning förvärvad på annat sätt. Du har arbetat flera år som chef/ledare. Meriterande med bakgrund från utbildningsbranschen och/eller förståelse hur utbildningsbranschen fungerar, kanske har du varit affärsområdeschef. Du behöver inte ha erfarenhet som VD idag, det här kan vara ditt nästa steg i din karriär. Ett stort önskemål är att du har erfarenhet och kunskap från El- och energibranschen, förståelse för dess behov och krav på kompetens. Du bör ha en god förmåga att förstå kopplingen mellan erbjudande och kundvärde, och drivkraften att realisera möjligheter till affärer. Du drivs av att utveckla affärsmöjligheter, partnersamarbeten och skapa långsiktiga kundrelationer. Har du dessutom en bakgrund från ett entreprenöriellt bolag med tillväxtambitioner så är det extra meriterande. 

Personliga egenskaper
Vi ser framför oss en säljinriktad person med entreprenörssjäl. Handlingskraft, förmåga att prioritera och att agera självständigt är en självklarhet för dig. En avgörande framgångsfaktor för att nå resultat är din affärsmässighet där vi gärna ser att du är nytänkande och att det kan omsättas praktiskt för att skapa nya affärer, nöjda kunder och ökad tillväxt. Du är en van ledare med en coachande, inkluderande ledarstil som drivs av att nå framgång tillsammans med dina medarbetare. Ditt inspirerande och entusiastiska sätt gör att också dina medarbetare blir engagerade. Som person har du lätt för att skapa kontakter och är utåtriktad i ditt sätt att agera.  

Självklart har du precis som vi ett genuint intresse för att leverera de bästa utbildningarna och drivs av engagemang att utveckla, förädla och skapa nya affärer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb med stor frihetsgrad och möjlighet till påverkan i ett utbildningsföretag som står inför spännande utmaningar.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som VD passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar STF Ingenjörsutbildning med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Sista ansökningsdatum är 2019-03-01

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Bryhn på susanne.bryhn@fasticon.se eller 070-531 34 25

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb VD