Fasticon

Uthyrare/Kundtjänst för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Uthyrare/kundtjänstmedarbetare sökes för konsultuppdrag norr om Göteborg

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en uthyrare/kundtjänstmedarbetare till kundens uthyrning/kundtjänst som kan gå in i ett uppdrag relativt omgående. Placering är hos ett kommunalt bolag norr om Göteborg och uppdraget är på heltid och beräknas pågå ca 6 månader. Här blir du en del av ett glatt och stöttande team!

 

Som medarbetare hos vår kund får du möjligheten att göra skillnad och här känner medarbetarna arbetsglädje och ansvar. 

 

Vi söker dig som tidigare jobbat som bostadsuthyrare och du kommer ha ett övergripande ansvar för uthyrning av bostäder samt övergripande uppgifter inom kundtjänsten. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara kontraktshantering, uppsägningar, visning av lägenheter, telefon- och besökskontakt samt förekommande arbetsuppgifter på enheten. Då alla i gruppen hanterar alla uppgifter är det ett varierande arbete.

 

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av uthyrning och hyresadministration.

• Gymnasieekonom eller annan ekonomisk bakgrund

• Goda datorkunskaper

 

Det är meriterande om du även har erfarenhet från fastighetssystemet Vitec Hyra.

 

Personliga egenskaper

För att trivas med detta uppdrag ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa nya relationer i kontakten med hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta och tycker det är inspirerande att arbeta i team.

 

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Alternativ bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

12227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

 Instagram

Titel

Uthyrare/Kundtjänst

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Uthyrare/Kundtjänst för konsultuppdrag