Fasticon

Uthyrare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Uthyrare för konsultuppdrag i Göteborg!

 

För kunds räkning söker vi en uthyrare som kan gå in i ett uppdrag omgående med preliminärt slutdatum 30 april 2022. Uppdraget är på heltid och det finns möjlighet att jobba på distans ett par dagar/vecka.

 

Här kommer du arbeta i ett mindre kommunalt bolag. Du är ensam i rollen som uthyrare, men samarbetar nära dina kollegor.

 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Ansvarig för hela uthyrningsprocessen, innebärande bl.a. annonsering av lediga lägenheter, registrering av nya hyresgäster och kontraktsskrivning.

• Hyresavisering, hyresändringar, avstämningar, viss kravhantering och fakturering.

• Kontakt med hyresgäster och leverantörer genom att svara i telefon, ta emot felanmälningar, hjälpa hyresgäster i olika ärenden samt ansvara för informationen ut till hyresgästerna.

• Lokaluthyrning kan förekomma.

• Bistå vid förvaltningsfrågor.

 

 

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare och har därmed tidigare erfarenhet av förvaltning, samt uthyrning av bostäder.

 

Arbetsdagarna är varierande, något du uppskattar och tar vara på genom att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

 

Vi söker dig som är flexibel och har en hög grad av samarbetsförmåga samt en positiv inställning. Du är en prestigelös lagspelare som kan hugga i där det behövs.

 

Rollen innebär mycket kontakt med hyresgäster vilket kräver en god förmåga att kommunicera och vara en problemlösare.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Lilla Torget 4

411 18 Göteborg

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Uthyrare

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Uthyrare för konsultuppdrag