Fasticon

Uthyrare

Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 6 000 lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 10 miljarder kronor. I dagsläget utgörs portföljen av 90 procent bostäder. Amastens ledord är TIA, trygghet, innovation, affärsmässighet. www.amasten.se


Amasten söker prestigelös uthyrare med servicekänsla 

Vill du arbeta i ett expansivt företag där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling och påverka ditt dagliga arbete? Vill du göra det i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar långsiktigt? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt! 

 

 

Om tjänsten 

Som uthyrare har du en central och serviceorienterad roll med många kontakter internt och externt, framför allt med hyresgästerna. Du får ansvaret för att aktivt och strategiskt arbeta för att våra bostäder och lokaler hyrs ut i rätt tid och till rätt hyresgäst. Du ser till att hela uthyrningsprocessen löper smidigt, från marknadsföring, första kontakt med kund till avtalsskrivning samt att övriga administrativa delar omhändertas.  

 

Tjänsten innebär att du kommer ha kundkontakt via personliga möten, telefon och mail dagligen. I rollen arbetar du nära med hyresadministration, andra uthyrare, förvaltare och fastighetsskötare och du rapporterar till förvaltningschef öst.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Marknadsföra och visa lägenheter och lokaler. 

• Hyra ut lediga objekt samt upprätta hyreskontrakt. 

• Handläggning av lägenhetsbyten, andrahandsuthyrningar och överlåtelser. 

• Medverka vid av-, om- och inflyttningar, i vissa fall utföra lägenhetsbesiktningar och ombesörja nyckelhantering. 

• Etablera hyresgäster i sina områden, vägledning & löpande kontakt med hyresgästerna. 

• Delta i marknadsföringsaktiviteter. 

• Kontaktperson gentemot Amastens Inkassobolag. 

• Faktureringar till hyresgäster och i viss mån beställningar avseende inre underhåll kan också ingå i rollen. 

• Hantering och ansvar för mailkorgar som hör till orterna. 

• Rörlighet över flera städer inom Stor Stockholm. 

 

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer 

Det här är jobbet för dig som vill ha en serviceroll där du skapar relationer, hittar lösningar och är en fena på administration. Du är en kommunikativ person som arbetar prestigelöst och självständig.

 

Du har kunskap inom hyresjuridik och erfarenhet från liknande roll med fokus på kundservice och administration, t ex mäklarassistent. Du har god svenska i tal och skrift och god systemvana. Har du erfarenhet av Vitec är det meriterande. Du har gymnasieutbildning, gärna med någon påbyggnadsutbildning från fastighetsbranschen. 

 

 

Amasten erbjuder dig 

Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare med fokus på hållbarhet. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner.

 

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där man lever efter sina värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där möjligheter skapas och man vågar utvecklas.

 

Amasten arbetar aktivt utifrån sina kärnvärden både vad gäller det interna och externa bemötandet. Värdeorden; Trygghet, Innovation och Affärsmannaskap 

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Amasten med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-01.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se eller 073-415 43 13. 

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Amasten Fastighets AB (publ)

Nybrogatan 34, 2 tr

STOCKHOLM

Hemsida

www.amasten.se/

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Uthyrare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Uthyrare