Fasticon

Underhållsplanerare- utemiljö för konsultuppdrag

Nu söker vi en underhållsplanerare med fokus på utemiljö, är du rätt person för uppdraget?

 

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en underhållsplanerare som kan gå in i ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget löper fram till årsskiftet 21/22 och är på heltid. Det finns möjlighet att utföra en viss del av arbetet på distans.

I detta uppdrag får du möjlighet att driva ett projekt som handlar om att sammanställa underlag för nästa års underhållsplaner av utemiljön hos en kommun i södra Stockholm. Du kommer tillhöra enheten markservice som arbetar med yttre skötsel. De har startat igång en inventering av utemiljön. Det första skedet är alltså så gott som avklarat. Du får ansvar över att sammanställa materialet, bedöma vad som bör prioriteras och lägga upp en plan framåt. I och med detta bör du vara teknisk lagd och förstå hur budgeten bör läggas, samt hur lång tid som bör beräknas, per respektive objekt.

Vidare behöver du vara strukturerad, noggrann och duktig på att göra sammanställningar i Excel eller liknande gränssnitt. Du kommer att jobba nära kollegorna i teamet, samtidigt som det är viktigt att du kan planera dina egna arbetsuppgifter och arbeta självständigt.

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Kontrollant

 

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

Titel

Underhållsplanerare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Elin Eriksson

Konsultchef

elin.eriksson@fasticon.se

073-415 43 11

 

 

 Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juli

Kategorier : Kontor & Administration Miljö & Naturbruk Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Underhållsplanerare- utemiljö för konsultuppdrag