Fasticon Kompetens

Tikkurila söker Facility Manager

Tikkurila Sverige AB både äger och hyr fastigheter. I Sverige finns 10 butiker med cirka 1000 kvm styck, 36 000 kvm lager/kontor/produktion i Nykvarn samt 5000 kvm kontor och laboratorium på Textilgatan/Hammarby sjöstad.  

Tjänsten
I rollen som Facility Manager hos Tikkurila blir du en viktig nyckelspelare och får arbeta brett och varierande. Rollens främsta uppdrag kommer vara att ansvara för att beställa, upphandla och följa upp tjänster på entreprenad gällande den tekniska förvaltningen och driften. Vidare ansvarar du för hyreskontrakt och eventuella spännande pågående projekt. Förutom fabriken i Nykvarn och fastigheten i Hammarby Sjöstad ansvarar du även för 10 färgbutiker runt om i Sverige. Tjänsten innebär en del dagsresor och är placerad i Hammarby Sjöstad alternativt Nykvarn. Du rapporterar till Facility and Maintenance Manager.

Dina arbetsuppgifter

 • Följa upp det dagliga arbetet som är utlagt på entreprenad
 • Planera och sätta upp planer för långsiktig förvaltning
 • Kontinuerlig översyn av kostnader samt initiera och föreslå förändringar inom entreprenaden som bidrar till kostnadseffektiviseringar
 • Vara kontaktyta gentemot FM-entreprenörerna och ansvara för regelbundna planerings- och uppföljningsmöten med dessa
 • Medverka vid upprättandet av årlig drift-, skötsel- och löpande underhållsbudget per fastighet
 • Framtagande och genomförande av hyreskontrakt, hyresförhandling och hyresavtalsbevakning
 • Löpande kontakter med hyresgästerna i drift-, skötsel-, teknik- och underhållsfrågor
 • Föra dialog om hyresgästernas behov och önskemål. Informera om förändringar

Kvalifikationer

 • Högskole- eller universitetsutbildning med relevant inriktning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
 • Erfarenhet av fastighetsbranschen
 • Koncernspråket är engelska vilket förutsätter att du kan göra dig förstådd i både tal och skrift
 • Kunskaper om fastighetsjuridik är meriterande
 • Goda kunskaper om hyresavtal och förhandling är starkt meriterande

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel och prestigelös och trivs med att arbeta både högt och lågt. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Du är självgående och drivs av att organisera, strukturera och effektivisera arbetsprocesser. För att lyckas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person som gärna tar initiativ och driver dina projekt mot uppsatta mål.

Vi erbjuder
Som anställd på Tikkurila erbjuder vi förmåner som exempelvis sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag, rabatter på produktsortiment, subventionerad lunch och flexibel arbetstid. Utöver detta erbjuder vi ett stimulerande arbete med många trevliga kollegor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Facility Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Tikkurila Sverige AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 0734 15 43 22.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Tikkurila söker Facility Manager